Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakoris fiúk/férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris fiúk/férfiak, nektek van szakállatok? Bejön a lányoknak a borosta vagy a szakáll?

Figyelt kérdés
Kinek milyen fazon és mekkora.
2018. dec. 11. 20:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nőként nagyon bejön. Szinte csak szakállak pasikkal ismerkedtem, kb ilyen alap. Egyik barátnőmet viszont pont hogy taszítja a szakáll.
2018. dec. 11. 22:07
 22/29 anonim ***** válasza:
Lenne szakállam, de nem növeszthetek, még csak borostás sem lehetek munkában. Otthon nem borotválkozom minden nap, mivel egy héten csak 2 napot dolgozom általában. De munka előtt mindig frissen borotváltnak kell lennem. Ne kérdezd, ez a szabály és kész.
2018. dec. 11. 22:16
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem jön be a szakáll nem tetszik

Borosta meg szúr idegesit ki dorzsoli az arcom csokolozasnal

2018. dec. 11. 22:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Első sorból a 2. és a 3. jön be, a többi nem.

Lány vagyok.

2018. dec. 11. 23:09
 25/29 anonim ***** válasza:

A páromnak "chin courtain"-je van, nagyon szeretem. Mindig is bejött a szakáll.

Bocsi, hogy nőként írok...

2018. dec. 12. 00:53
 26/29 anonim ***** válasza:
71%
... és ha a szakállhoz szemüveg is párosul, akkor repül csak a magasba a bugyingóm;)
2018. dec. 12. 06:45
 27/29 anonim ***** válasza:

A második és harmadik képen lévő.

Ez még kényelmes nem szúr, nem is igénytelen. Sokaknak bejön. De ízlés kérdése, mert van akinek csak a teljesen borotvált tettszik.

2018. dec. 12. 08:13
 28/29 anonim ***** válasza:

Munka miatt nem lehet meg borastam sem.

Szakállat meg amugy sem akarok, egy het utan borzasztoan viszket.

2018. dec. 12. 09:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Látványos fazonokat nem tudnék kialakítani (seszínű és nem egyenletes sűrűségű az arcszőrzetem), kénytelen vagyok beérni a borostával (ehhez viszont megfelelő, ami az arcomon nő). Heti egyszer letolom nullásgéppel, utolsó nap kb 5mm hosszú.

Hogy a nőknek tetszik-e, nem tudom, nem is igazán érdekel, nem célom, hogy az igényeiknek megfeleljek.

2018. dec. 12. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!