Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek a fiatal "szakállasokról"?
Az a helyzet hogy nagyon rossz az arcfelépítésem így magába, viszont ha legalább 1-2 mm-es borostám van, akkor már egyből sokkal jobban nézek ki. Néha így "viccből" meghagyogatom hosszabbra, most is téli szünetbe 1 centisre megnőtt, és azon agyalok hogy tovább növesztem kicsit, megnézni hogy milyen lennék kicsit nagyobb szakállal :D (2-3 centire gondoltam)
Sűrűségre meg elég jó, nem olyan mint a többi ilyen idősnek, ilyen téren nagyon szerencsés vagyok :3
Na mindegy szóval illik is hozzám, szeretem hogy van meg ilyesmi, de arra vagyok kíváncsi hogy lányok nálatok ez rossz pont egy fiúban, hogy esetleg 1-2 centis szakálla van? Vagy akár fiúk, szerintetek gáz?
Mert eddig senki se nagyon szól meg érte, sőt sokan mondják is hogy sokkal jobban nézek ki szakállal (vagy borostával) mint csupaszon :D
Én speciel imádom a szakállas férfiakat, bár tegyük hozzá nem mindenkinek áll jól. Ha szerinted neked jól áll akkor hajrá. Úgysem lesz olyan, hogy mindenkinek tetszen.
21/L
a borosta ok, a szakáll nem jön be.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!