Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakoris fiúk/férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris fiúk/férfiak, nektek van szakállatok? Bejön a lányoknak a borosta vagy a szakáll?

Figyelt kérdés
Kinek milyen fazon és mekkora.
2018. dec. 11. 20:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

9: Mik ki nem derulnek! :DDD

Imadom a szakallt. :) Teljesen beindit, de csak ha apolt. :)

2018. dec. 11. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
Lehetetlen a GYIK-on mindenki tudja hogy Land of Confusion egy remete aki az univerzum erejét őrzi. Ő a bölcs aki mindanyiunk felett áll :)
2018. dec. 11. 20:58
 13/29 anonim ***** válasza:
nekem olyan circle beard és balbo keverék, de stubblet akartam volna de nem jön össze :S
2018. dec. 11. 20:58
 14/29 anonim ***** válasza:
Körszakáll (circle beard) - nem túl hosszú, olyan 3-5 milliméterre szoktam visszavágni.
2018. dec. 11. 21:00
 15/29 anonim ***** válasza:
Korábban kb. heti 1x borotválkoztam, de ma már van úgy, hogy 1-2 hónapig is elhúzom. Ilyenkor mindig azt kérezik, hogy szakállt növesztek-e. Mondom, dehogy, ez magától nő, én meg utálok borotválkozni. Amíg csak borosta, addig be szokott jönni, de 2 hónap után mindenképp leszedem, mert öregít, főleg amióta fehéredik is. :)
2018. dec. 11. 21:01
 16/29 anonim ***** válasza:

4-es az én volt férjem;)szakitottunk mert nem borotválkozott.

1.2.3 tetszik

2018. dec. 11. 21:01
 17/29 anonim ***** válasza:
Férjemé 3. Kifejezetten kérem,hogy ne borotválkozzon, szerintem szexi a borosta
2018. dec. 11. 21:04
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

mivel nincs (sajnos) tobbferjuseg, beerem a hites urammal:)

amugy 5 eves korom ota odavagyok a szakallas pasikert... par eve eljott az en idom, jeee!:)

2018. dec. 11. 21:05
 19/29 Pumukli alfahím ***** válasza:
78%
Nekem 30 cm szakállam volt,de levágtam.
2018. dec. 11. 21:12
 20/29 anonim ***** válasza:
13%
A szakáll undorító, igénytelen és tele van ételmaradékkal meg fölül szépen magába szívja a reggeli kávét. Nekem mindig az ősember jut róla az eszembe, nem tudom mikor fog már végre kimenni a divatból úgy, mint a nőkön a szőrös láb.
2018. dec. 11. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!