Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van Budapesten színvonalas MGTOW-közösség?
Értsd: nem incelek, szűz férfiak gyülekezete, hanem sikeres, tehetős emberek, akiknek idézőjelesen felnyílt a szemük.
Csak ismerkedem a témával, és jó lenne élőben is megismerkedni ezekkel az emberekkel.
Kérem, csak az válaszoljon, aki konstruktív módon hozzá tud és akar szólni a témához. Köszönöm!
Hogyan szerepelhet a színvonalas és MGTOW egy mondatban? :DDD
Tudom, hogy konstruktív hozzászólást vársz, de maga a kérdés nevetséges. Másrészt, nem tudom, miért kell neked ahhoz társaság, hogy ne nőzz. Ez mindenkinek a magánügye, tök fölösleges rá közösséget építeni, hogy van-e valakid vagy sem.
#1: Ami meg szerintem nevetséges, az az, hogy képtelen voltál türtőztetni magadat, és önuralmat gyakorolva nem válaszolni. A gyülekezési jog pedig mindenkit megillet, függetlenül attól, hogy te érted-e az adott csoportot összekötő kapcsot, illetve egyéni nézetrendszeredben azt mennyire tartod elfogadhatónak, illetve logikusnak.
Kérem, hogy mellőzd a további trollkodási kísérleteket. Főleg, hogy láthatólag fogalmad sincs, mit jelent ez az egész mozgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!