Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A MGTOW férfi valójában a megrögzött agglegény?
Sosem tudom, hogy pontosan mit takar ez a betűszó. Szóval a kérdésem, hogy az ilyen személy m"en going their own way" pontosan hogyan vonja ki magát a társadalomból? Nem is szexel? Nőgyűlölő? Nem is beszélget nőkkel? Vagy mi a tökömet jelent ez?
Mert én ha úgy vesszük, megrögöztt agglegény vagyok, de nekem semmi bajom a nőkkel, én szeretem őket, szeretek szexelni, több barátság extrákkal kapcsolatom is volt már, csak olyan igazi komoly kapcsolatom nem volt sosem.
A "MGTOW" nagyjából annyit tesz, hogy a férfinak megjött az esze, és rájön, hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és a párkapcsolat egy deficites baromság. Egyszerűen több a veszteség, mint a nyereség.
"Elméletben igen. Gyakorlatban a frusztrált incelek gyülekezete."
A MGTOW és az incel nem ugyanaz, aranyapám. Akkor gondolom a londoni busz és az elefánt is ugyanaz, mert mindkettő nagy...
Az incelek akarnak kapcsolatot, a MGTOW férfiak meg nem akarnak semmit...de tényleg, tök ugyanaz a kettő. Talán olvass utána, mielőtt fröcsögöd magadból a férfiellenes hisztidet.
A MGTOW az aki önként vállalt agglegény életet
Hogy miért vállalta, annak millió meg egy oka lehet, de általában az, hogy nem akarnak kapcsolatot, nem akarnak kötöttségeket és állandó megfelelési kényszert
Szerintem igazuk van, a kapcsolatok manapság rég nem arról szólnak már, amiről kellene...
A #3 válaszadó meg helyből kapta a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!