Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik szerintetek a legszexibb női parfüm, ami olyan "utánafordulós", ha ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 13:33
11/18 The pale emperor válasza:
Én egy ideje Lancomeot használok azt többet dícsérték rajtam többnyire féfiak.
Valamint dkny be delicius nevű is volt pár évig a palettán amit dícsértek.
12/18 anonim válasza:
Neveket nem tudok, de pont valamelyik nap éreztem valami eszméletlenül jó illatú parfümöt egy nőn. 10.000-ből egy ilyen parfüm van, ami ennyire tetszik.
Nekem a lágyabb, gyümölcsösebb parfümök tetszenek, nem a markánsabb, erőteljesebbek.
Szerintem mindenkinek más illat jön be.
13/18 anonim válasza:
Ez szerintem nem túl ésszerű kérdés és meg is mondom miért nem. Egyfelől:mindenkinek más az ízlése és ezt nem lehet általánosítani, egy egy adott illatot van aki nagyon vonzónak talál, van akit taszít. Ráadásképp hiába mondja azt valaki egy illatról, hogy ez tuti befutó, ha neked nem tetszik nem fogod tudni "viselni" és annak nincs értelme. Na meg egyébként is ugyanúgy mint ahogy ruhában úgy parfümben sem áll mindenkinek jól valami. Azt kell megtalálnod, hogy melyik az a parfüm ami illik hozzád és az biztos, hogy tetszeni fog másoknak is.
14/18 anonim válasza:
Van egy egész népszerű, évek óta meg-megérzem az utcán bizonyos nőkön, és utána mindig megfogadom, hogy legközelebb megállítom, és megkérdezem mi az. :)
15/18 anonim válasza:
Zólyom Zsolt tudja mi a jó. Személyre szabott parfümöt kreál, gondolom aranyárban...
16/18 anonim válasza:
Biagiotti Roma, Versace Red Jeans, Just Cavalli és Pink Sugar - nekem ezek az "utánafordulós"-ok, mert a szívesen visszaidézett exeim ezeket hordták.
17/18 anonim válasza:
száradjon el az a lepontozó kéz
18/18 anonim válasza:
Ha a frissen sütött rántott hús illata lengi körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!