Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti meg szoktátok nézni a szembejövők melleit?
Figyelt kérdés
Ahogy megyek az utcán vagy akarhol és nézem a szembejövőket, néha az az érzésem van, hogy idegenek a melleimet nézik páran... pedig nem szoktam nagyon kivagott felsoket felvenni. Ti milyen gyakran csináljatok ezt?2018. dec. 9. 18:33
12/17 anonim válasza:
Én örülnék, és nem zavarna ha megnéznék a melleimet, de sajnos nem elég nagyok hozzá.
Kivágott felsőt sem igazán tudok felvenni. Melóban meg még úgy sem.
14/17 peca1000 válasza:
De meg ám! :)
Ha megengedik, még játszok is velük :D
15/17 anonim válasza:
Nekem a női láak jönnek be, tavasztól őszig azt nézem.
16/17 anonim válasza:
Én nem szoktam megnézni, mert nem a mellre, hanem a combra vagyok rákattanva. De ha pici aranyos melle van a lánynak és formás, akkor lehet, megakad rajta a szemem.
17/17 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Ha szép nő jön szembe akin megakad a szemem akkor végignézem. Kicsit távolabbról jól látni az alakját, az összképet. Amikor már közel van akkor a részleteket látni jobban igy akkor már az arc, szem, száj és persze a cicik. Ha tetszik az illető igyekszek minél többet megnézni belőle, minél részletesebben ezért ugrál a szemem ide-oda rajta.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!