Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a gyakoribb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a gyakoribb: ha valaki csúnyábbnak látja magát, mint amilyennek a szembejövők látják; vagy ha valaki szebbnek látja magát, mint amilyennek a szembe jövők látják?

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de ez annyira szubjektív, hogy szerintem nem lehet rá a valósághoz kicsit is közelítő választ adni. Hogyan lehet sok ember esetében kideríteni, hogy milyennek látja magát? Mert lehet, hogy ha meg akarja őket valaki interjúvolni, akkor egy csomóan az erről érdeklődő, mondjuk kérdezőbiztost elküldik a fenébe.
2018. máj. 1. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ajj...
2018. máj. 1. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen is, olyan is, hogy melyik lehet a gyakoribb, fogalmam is.
2018. máj. 1. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tök helyzetfüggő, velem már mindkettő megtörtént. Volt, hogy úgy éreztem, most baromi jól nézek ki, aztán senki le se szart, meg olyan is, hogy kissé leharcoltnak éreztem magam, meg se próbáltam jól kinézni, mégis próbálkoztak nálam.
2018. máj. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!