Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél sok férfi egy okos és csinos nőtől?
Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 19:43
21/24 LazyJones válasza:
#20 Nem a definiálással van baj, az elfogadtatással. Párom orvosit végzett, elég húzósan értelmiségi munkája van (értem ez alatt, hogy TÉNYLEG) komoly szakmai ismeretek kellenek hozzá, hogy végezni tudja, nem is beszélve az előremenetelről. Nekem ezzel szemben magasabb az IQ értékem, mint az övé, és mégis kulimunkákat végeztem csak. Melyikünk intelligens, miben, és egyáltalán szerinted egy ilyen kapcsolatnál, mint az enyém, számít ez bármit is? Megértjük egymást, passzolnak nagyjából a morális és érdeklődésbeli igényeink, van kémia és szeretjük egymást. Az IQnak vagy végzettségnek semmi köze nem volt ehhez.
22/24 anonim válasza:
Lazy Jones, ezzel nincs is semmi baj. Az IQ amúgy sem sokat jelent. De létező jelenség, hogy egy okos nő társaságában a férfiak szoronganak. Fordítva ez ritkán probléma. Ez volt a kérdés lényege. Hogy mit definiálunk ebben az esetben okosnak? Lehet IQ szint, de inkább a tájékozottság, műveltség, felxibilis gondolkodás stb.
23/24 LazyJones válasza:
#22 Pontosan erre akartam én is kilyukadni. Az IQ, intelligencia, értelmesség, és amit ezzel mérhetünk, részben szubjektív fogalom, és talán nem az ilyenkor a gond, ami miatt bárki is szoronghat, hogy mennyire ilyen valaki; talán csak hozzá kapcsolódó tulajdonságok, amikre másként reagálhat egy "átlagos" pasi, és egy "átlagos" nő. Nekem is van egy unokatesóm, aki baromi intelligens, mégis menekül tőle mindenki, mert egy tudálékos majom. Ő meg volt róla győződve, hogy túl okos, és ez a baj, miközben semmi köze nem volt ehhez.
24/24 anonim válasza:
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem." Na nálam annyi,hogy a szépek és buták sem állnak szóba velem! Szóval ezért félünk mivel jó pár csúnya elutasítást kaptam az évek alatt és nem szeretnék többet! 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!