Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fél sok férfi egy okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél sok férfi egy okos és csinos nőtől?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 19:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
14%
Okos no? Lehet nincsenek hozzaszokva. :D
2018. dec. 5. 19:45
 2/24 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon egyszerű, az okos nő nem hülye. Ennyi probléma van velük. :D

Egy intelligens nőnek vannak "elvárásai" belső értékeket, képességeket, intelligenciát nézve. Mivel valószínűleg bármit meg tud magának teremteni ezért nem is igazán van szüksége a férfira. Nem lehet megfogni pénzzel vagy kamu dumákkal. És nagyon sok férfi kevésnek érzi magát ehhez a feladathoz. Igazából van önmagukról egy kifelé mutatott illúziójuk, hogy ők milyen értékes férfiak. Hiszen a butább nőkkel ezt könnyen elhitetik. Aztán mikor találkoznak egy okos nővel aki a puszta létezésével a 0-ra alacsonyítja le az ő "értékeiket" az nyilván nem esik jól nekik. És inkább elkerülik, visszamennek olyan közegbe, ahol felmagasztalják őket.

2018. dec. 5. 19:49
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Még hányszor kérdezed meg? Te okos nő.
2018. dec. 5. 19:52
 4/24 anonim ***** válasza:

Mert nem tudják kontrol alatt tartani a dolgokat.

Fl

élnek ha jön egy jobb fickó a nő lelép. Nagy félelelm van bennük.

2018. dec. 5. 19:53
 5/24 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, azért te is érzed, hogy van különbség aközött, hogy hencegek vele, és aközött, hogy mivel van önismeretem tudom, hogy okos nő vagyok? Nem hencegek vele, de attól még ez van.
2018. dec. 5. 20:00
 6/24 peca1000 ***** válasza:
91%

Túl sok időt, törődést, anyagiakat kell befektetni, hogy tartós kapcsolatot alakítsanak vele.

Nehéz irányítani, átlát rajtunk, nem csodál minket.

Hát kinek kell az ilyen? :D

2018. dec. 5. 20:00
 7/24 anonim ***** válasza:
59%
Ha okos lennél tudnád :D
2018. dec. 5. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 5. válaszoló, ezzel egyáltalán nem értek egyet. Szerintem nemtől függetlenül az intelligencia pont abban nyilvánul meg, hogy tisztában van a saját értékével valaki. Természetesen nem hencegni kell vele, de egy okos ember igen is merje magát okosként jellemezni. Az önbizalom fontos, anélkül hiába intelligens valaki nem fogja sokra vinni. Én imádom azokat az embereket, akik ki merik mondani, hogy "igen, intelligensebb vagyok, mint az átlag" vagy "ebben és ebben kiemelkedő vagyok". Szóval akik ismerik magukat és az értékeiket. Természetesen ehhez hozzátartozik, hogy a negatív tulajdonságait is ugyan így le tudja írni.
2018. dec. 5. 20:01
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
78% Hagyjad, ilyenfajta gyűlöletet eddig csak egy enyhén korlátolt neonáci ismerősnél tapasztaltam. Nem érdekli mit írsz, mert nő vagy.
2018. dec. 5. 20:02
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Mert, ha egy nőnek van esze nem tudják átverni a pasik. Ezért inkább választanak egy hülyék, aki mellett mindent meg lehet csinálni.
2018. dec. 5. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!