Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak 18-25-ig számít valaki fiatalnak?
Figyelt kérdés
26 évesen mi lesz valakivel?
Hirtelen öregszik 10 évet?
És mi van akkor ha egy 26 fiatalabbnak néz ki mint egy 18-25 éves?
Mondjuk vegyünk egy példát.
Egy 40 éves pali öregnek fog látni egy 26-29 éves nőt?
2018. dec. 5. 16:22
1/14 anonim válasza:
28 vagyok, a mai napig 18-nak néznek. Nem is nagyon kellek a korombeli nőknek, csak a tiniknek. 26 évesen is lehet jól kinézni, meg rosszul
2/14 anonim válasza:
Ez baromság. Alapból a kort én úgy értelmezem, hogy annyik vagyunk, amennyinek érezzük magunkat. Pl a férjemmel 11 év van köztünk, de ez sosem látszott még a 10+ év alatt, mert lélekben kb ugyanott tartunk. A gyerekeink születésével mindketten fiatalabbnak érezzük magunkat, tudunk babáknak is szórakoztatóan játszani, kommunikálni. Szerintem ez a legfontosabb.
3/14 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van.
Csak azt nem szeretem,ha valaki kiemeli,hogy ettől -eddig.
2018. dec. 5. 16:27
4/14 anonim válasza:
Ez csak a nőkre igaz. A nők valóban csak eddig számítanak "fiatalnak", mert ekkor a legtermékenyebben és persze a legkelendőbbek is. A férfiak meg 35-40 éves korukig fiatalnak számítanak bőven. Ezért is van "relatív" férfitöbblet, mert a nők nagyon hamar elkezdenek idősödni, egy 30-as pasi meg ugyanúgy a 20-as csajokat akarja, mint egy 20-as pasi. Épp ez a gond.
5/14 anonim válasza:
Szerintem te kevered a “fiatal” és a “kívánatos - kelendő” fogalmát. Az utóbbinak semmi köze a korhoz. Az előbbi pedig egy biológiai meghatározás, amivel nem tudsz mit kezdeni, az idő múlik és mind megöregszünk, de 26 évesen nem kell elkezdeni ásni a sírodat...
6/14 anonim válasza:
A negyedik válaszoló csak szimplán nőgyűlölő, ne hallgass rá. Én 22 éves vagyok, de a 31 éves barátnőm és a 45 éves édesanyám kelendőbbek nálam(nekem is mindig vannak udvarlóim, de ők meg aztán tényleg extrémen dögösek és nőiesek). Nem kell az ilyen rosszindulatú emberekkel foglalkozni, nem a kor határozza meg, hogy jól nézel-e ki, hanem az, hogy mennyit foglalkozol magaddal, na meg a genetikád.
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok nőgyűlölő, csak a szomorú tényekből indulok ki. Nem csak a 30-as, de még a 40-es pasik is a 20-as korosztályú nőkre buknak, és néha még össze is jön nekik ha egy kicsit is magasabb társadalmi státusza van, pl. van egy kis cége ami nem csak veszteséget termel és elmondhatja magáról, hogy cégvezető, vagy valami. Persze, nem azt mondom, hogy minden 40 éves kőművesnek bomba fiatal nője van, mert ez hülyeség, de még ez is sok akiknek igenis van.
8/14 anonim válasza:
Nem. A 26-29 eves no latja oregnek a 40 eves pasit.
9/14 anonim válasza:
30asok között is sokan vannak, akik huszonévesnek néznek ki, többet közt a nem dohányzás miatt is.
10/14 anonim válasza:
#7 Ez max a te fejedben van így, a valóságban, ahogy írtam is, a 30 feletti nők is ugyanolyan kapósak, mint a fiatalabbak, ha nem jobban. Ha ápolt vagy és csinos, teljesen lényegtelen a korod, tapadni fognak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!