Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/18 anonim válasza:
amíg keményen és hosszan áll a farka!!!
4/18 anonim válasza:
Szerintem 30-ig. Utána már mondhatunk középkorúnak egy embert.
5/18 anonim válasza:
Szerintem amíg annak érzi magát.
6/18 anonim válasza:
vannak akik azt mondják,hogy a Krisztusi korig. Ami 33 év. Szerintem 35-ig.
7/18 anonim válasza:
Ha a biológiai fiatalkorra gondolsz akkor olyan 14.
8/18 anonim válasza:
Hát nem tudom igazából,én már nem érzem magam fiatalnak,bár lehet csak azért,mert soha nem is tudtam úgy viselkedni,mint az átlag fiatalok...Mióta megkomolyodtam,azóta meg végképp nem tudok azonosulni a dolgokkal,és a mai fiatalok meg aztán katasztrófák,de a velem egyidősek is nevetségesek nagyrészt.
22/F
9/18 anonim válasza:
a biológiai életkorra vannak különböző vizsgálatok.
teljes vérkép,belső szervi funkciók,állóképesség,izom terhelés,testzsírszázalék mérés.
az egyik csatornán szokott lenni,hogy 30as-40es elhízott háziasszonyokat elvisznek rá és a végén közlik velük,hogy a testük 50 meg 60 éves és bőgnek utána:)))olyankor szakadok.:)
de ez a fickó pl ha csak a testét nézzük lazán letagadhatna egy 20-25öt,viszont foga már nincsen-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!