Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalnak számít az aki 14 éves korában elveszíti a szüzességét?
Az osztálytársam 14 éves lány és egy fél éves kapcsolat után elvesztette! Elmondtam anyukámnak és ő teljesen kiakadt hogy
úristen ennyi idősen! Nektek mi a véleményetek??
relatív... igen is meg nem is...
cigányoknál ilyen idős korban már valaki majd` nagymama :D
jöhet a lepontozás..
én 14 évesen jöttem össze a mostani barátommal. igaz amikor elvesztettem(szintén fél év után) már 2hónapos 15éves voltam:D de azóta is együtt vagyunk:) és ez már 2 év 3 hónapja:). Akkor ha tényleg szeretik egymást és tájékozottak a témában,akkor nem korai. nem életkortól függ a szüzesség elvesztése. de mi is utána olvastunk gondosan mindennek,most is szoktunk olvasgatni új tippeket praktikákat,mindent megbeszélünk előtte:) számíthatok rá:) szeretem:)
16/L
milyen dolog az, hogy egy 14 éves lánynak féléves kapcsolata van-volt :O hol élünk??? oké, hogy 21. század, de könyörgöm, én 14 évesen még volt, hogy barbiztam :|
és a kérdésre válaszolva: IGEN GÁZ. ha testileg érett is, amire nem látok sok esélyt, de nem ismerem a lányt, lelkileg biztosan nem az. én azt is megbántam, hogy 16 évesen elvesztettem - mert nem voltam még rá elég érett. pedig nem tartozom a későn érő kislányok kategóriájába.
Ahogy érzik a fiatalok! Kor alapján nem szabad ítélkezni! Ha nekik ez már ilyen fontos és tudnak vigyázni, semmi kivetnnivaló sincs. Lényeg hogy a gyerekek megfelelően legyenek tájékoztatva a dolgokrol "felvilágosítva".
Csak abortusz ne legyen a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!