Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem élvezem az együttlétet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem az együttlétet. Így nem fog menni?

Figyelt kérdés

Nem ad semmi pluszt egy egy együttlét.

Hiába van orgazmusom, olyan üres vagyok. Nincsenek érzelmek benne, és így csak egy fárasztó edzés. Lecseng a vágy, addig minden oké, de utána nem jön a mosolygós, jó érzés, csak üresség. Amúgy is halodik a kapcsolat, érzelmileg már nem köt hozzá semmi.

2018. dec. 5. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek vagy még vele együtt? Most mondtad ki, hogy szar az egész akkor mégis mire vársz, ha szabad tudni?
2018. dec. 5. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Hátha menthető.
2018. dec. 5. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem a szex fogja megmenteni a kapcsolatot.

Feltetted a kérdést, nyilvánvaló, hogy ezt fogják kérdezni, hogy miért vagy vele még együtt...

Elmondtad, mert úgy gondolod, hogy menthető.

Akkor próbálkozZATOK, ugyanis ez nem egy emberes feladat..

2018. dec. 5. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak szex nem tart össze, kell az intimitás nálatok ez hiányzik az meg csak belsőséges kommunikációval, egymás előtti megnyílással, közös élményekkel lehetséges. Vagy leültök és ezen közösen javítotok ennek függvényében vagy mehet a nyálkahártya csiszolgatás egy ideig amég ki nem ég valamelyikőtök és meg nem undorodik a másiktól.
2018. dec. 5. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért vagy vele együtt? Mert egy egy ürítésre megteszi amíg nincs más? Mennyi idősek vagytok?
2018. dec. 5. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele és ha mindketten akarjátok, akkor meg tudjátok még menteni. 30+N
2018. dec. 5. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Iskolapéldája a hideg házasságnak.

Sokáig azt hittem "kiégtem". Aztán jött valaki, aki elkezdett nőként kezelni, és akkor sírt fel a testem, hogy basszus nekem kell a testiség.(nem akar szeretőnek, valahogy minden nővel így viselkedik, ért a nyelvünkön, és sanszos, hogy az elhanyagolás miatt érzékelem jobban a viselkedését) A kapott figyelmet, és az ébredő libidomat pedig hazahoztam. De ez így kevés. Nagyjából ez most egy olyan hülye helyzet, hogy valaki azt adja amit hiányolok régóta a házasságban, aztán hazajövök, és a pozitív energiám próbálom, hátha sikerül visszalobbantani a lángot. De csak üresedek. Pedig a testi részre egy szavam nem lehet, un a szomszéd is rágyújt utána. És hiába ültünk le erről beszélgetni, több formában, valahogy nem történt semmi. Az emberi bensőséges beszélgetések megszünteti, nincs tényleg más már csak és kizárólag a szürke hétköznap.

2018. dec. 5. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Olyan fura ezt hallani amit mondasz.

Az ilyen "bajba" jutott ismerősök többségénél a női oldalon általában ilyenkor az érzelmek nagy része össze van kuszálódva. Ekkor a testiség már rég nem működik köztük, és nem kívánják a párjukat. Lelkileg, érzelmileg sérültnek érzik magukat, általában mondjuk abból fakad, ha a férfi nem törődik velük, nem ők az "elsődlegesek" már..

Ez nem nagyon szokott helyre jönni ilyenkor.

Nálad viszont fordított a helyzet.. úgyhogy szerintem lenne esély rá.

A bensőséges beszélgetések hova tűntek nálatok? Mármint szerintem jó, ha leültök és beszéltek egymással. Persze nem a hétköznapokról, hanem arról, hogy mit jelent a másik számotokra, akár felidézve egy régi emléket.. mondhatni megnyílni újra a másiknak..

2018. dec. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!