Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a viszonylag vékony péniszű pasikkal élvezem az együttlétet?
Nem vagy vele egyedül. Nekem a kb. 3,5 cm átmérőjű pénisz az ideális.
Ha a Páromé 4 centi vastag lenne, már fájdalmat okozna, és felette nem sokkal már képtelenek lennénk szeretkezni.
Mindig rácsodálkozom, mikor olyat írnak nem kevesen, hogy X centi alatt "nem éreznek semmi". Nekem egy 1 cm vastag kütyütől is simán van hüvelyi orgazmusom, és úgy érzem, hogy gyakorlatilag ugyanolyan erővel automatikusan rászorítanak a hüvelyizmaim, mint a Párom péniszére.
Attól, hogy a hüvely - ellentétben egy erektált pénisszel - nem látható, a nők között is ugyanúgy vannak anatómiai különbségek ilyen tekintetben.
A vastagság témáról jut eszembe, hogy jókat szoktam mosolyogni, mikor itt is nem egyszer olvastam olyat, hogy a "mivel szoktátok magatokat kényeztetni" kérdésre leírják a lányok, nők, hogy a hajkefe nyelével, fogkefe nyelével, kihúzó filccel, szempillaspriállal stb, közben a férfiak meg azon paráznak, hogy el lehet-e juttatni egy nőt az orgazmusig egy 3-4 cm átmérőjű pénisszel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!