Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég nyomós ok, hogy nem engedi?
A barátom nem engedi,hogy beüljek pár barátnőmmel egy bárba iszogatni,mert rám másznának a férfiak.
Volt már ilyen,de én elhajtottam őket a fenébe határozottan,tehát semmi nem volt belőle.
Azóta ő nem enged el,csak ha velünk van,de az mégsem egy csajos este..Ritkán kerülne amúgyis ilyenekre sor.
Ti ezzel hogy vagytok?
Azt hozzátenném,hogy ő mehet nélkülem,én nem...
Ha meg felhozom,hogy mennék,akkor feszült lesz,hogy én nem tudok vigyázni magamra,blabla,majd valakinek biztos beadom a derekamat.
Ez nem olyan rég történt,mondtam,hogy szedje össze magát,mert így nem hogy én,de más sem fog megmaradni vele.
Soha semmilyen körülmények között nem szólt bele a párom egyetlen csajos programba se, azt meg főleg nem tűrtem volna, hogy kijelentse, nem mehetek. S te mit tettél? Fogtad magad, meghajoltál az akarata előtt és otthon maradtál? Ne csak szóban fenyegetőzz, éreznie kell, hogy nem bizonytalanít el, szép lassú út ez ahhoz, hogy a végén az önállóságodtól is megfosszon. El ne hidd, hogy azért teszi, mert félt a pasiktól. Ha meg attól tart, hogy te elmész mással, akkor kapásból nem bízik benned, s nem hinném, hogy egy állandóan féltékenykedő társra lenne szükséged.
35n
Nem nyomos ok! Az ilyet ott is hagynám a francba!
N26
Nàlunk ilyen nincs, ugyanis amikor volt, a pasinak utat mutattam elég gyorsan. Nem, nem fenyegetőztem, hogy "jajj elhagylak" hanem megtettem. Pedig szerettem, nagyon. Kaparta a küszöböt utàna, de bennem akkor eltört valami.
Ha valakit szeretek, akkor aztàn màszhat ràm akàrki, célt nem fog érni.
Ha célt èr, akkor annak a kapcsolatnak màr régen annyi.
Aki meg ennyire nem bízik bennem alaptalanul, az elsősorban magàban nem bízik, vàltozni nem fog, csak rosszabb lesz.
Férjem sosem ejtene ki ilyet a szàjàn, hisz nem az apàm, hogy bàrmit megtiltson, hanem a partnerem. Ès ez fordítva is igaz.
Te tiszta h_lye vagy, ha ezt hagyod.
Az én barátom is parádézott párszor, amiért odajöttek hozzám. Felvilágosítottam, hogy én erről nem tehetek, sosem viselkedek nem illően, ne rám haragudjon, és nincs is jelentősége.
1-2 még próbált emiatt durcizni. Azt is megmondtam neki, hogy aki félre akar qrni az akkor is félrequr, ha a szoknyáján ül valakinek. Aki meg nem akar, az nem itt fogja elkezdeni. Idegesíti persze,de felfogta idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!