Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátom hogy abban a kerületben dolgozzak ahol lakik?
Figyelt kérdés
Vagy inkább nem akarja...azt mondta mert hogy sokan ismerik és majd bemmenek hozzám mwg mit tudom en mit hordott össze...10 percre lenne tőle (inkább tőlünk mert már inkább együtt élünk azt akarja hogy minden nap ott legyek)
Jelenleg meg este 8kor végzem és 40 perc haza az út.. így hogy bizzak benne 1 év utan??
24L
2018. júl. 31. 16:14
1/13 anonim válasza:
Nem szeretné hogy megtudj valamit , amiről nem tudsz
2/13 A kérdező kommentje:
hát én is erre gondolok
de vajon mi az???most akkor vállaljam el azért is ?
2018. júl. 31. 16:22
3/13 anonim válasza:
Vállald el.
ALAP!
Tudod ki miatt járnék 4x annyit naponta....
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy vállald el, ha amúgy tetszik és az a munka lehetőség.
A te jövőd, te karriered. Nehogy mar az legyen az indok, hogy túl közel van...
És persze legyél résen a barátod illetően, mert az igencsak furcsa, hogy ezt ellenzi.
5/13 anonim válasza:
Ne add fel miatta azt az állást!
6/13 anonim válasza:
Én már csak azért is elkezdenék ott dolgozni. Utána úgy is meglátod, hogy mire parázott annyira rá.
7/13 anonim válasza:
Fogafd el, ha jobb, mint s jelenlegi allasod.
Nekem is gyanus a dolog.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi igazatok van! legalább lebukik ha van ott valami csajszi vagy barmi a dologban.
2018. júl. 31. 17:11
9/13 anonim válasza:
Nevetseges. Fogadd el az új állást
10/13 anonim válasza:
Lehet a szeretője kollégája leszel :D Majd együtt jól megszivatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!