Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ki hogy van vele, tetszik nektek a hosszú haj nőkön? Szemből nézve mell alá, derékig, akár medencecsontig érőre gondolok. Több lenn!
Figyelt kérdés
Persze ápolt, egészséges hajra vonatkozik a kérdés, nem vékony, meg póthajra!
Tulajdonképpen a kérdést arra értem, hogy a hosszú hajat fejben a férfi elvileg azzal párosítja, hogy életerős nő a viselője, meg ez egy nőies, lágyságot sugárzó kiegészítő. És érdekel, ezt tényleg így látjátok-e, vagy nem.
Amit még hozzáfűznék, hogy nem szükséges kommentben kiállni a rövid haj mellett, mert nem szólom le a rövid hajat.
2018. dec. 3. 23:28
11/14 anonim válasza:
Mindegy, csak legalább vállig érő legyen. Ami annál rövidebb, az nekem nőietlen. Kb. észre se veszem az ilyen rövid hajú nőket.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
5# vagyok: igen, a kérdező által mutatott hajtípusok is tetszenek.
14/14 anonim válasza:
Az utolsó két barátnőmnek fenékig érő haja volt, a többieké sem volt épp rövid. Személy szerint jobbn megnézek egy olyan nőt, akinek jó hosszú haja van, szerintem sokkal nőiesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!