Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő barátnőm elől érdemes lesz eltitkolnom hogy van pár milliós megtakarításom?
Félnék jönnének egyből a női hülyeségek, hogy utazzunk Franciába, meg Olaszba, meg vegyünk autót, stb.
Meg hogy miért nem dőzsizünk étteremekben.
A nők képtelenek szerintem megérteni hogy valaki gyűjti a pénzt, nem pedig költi.
Utolsó : Nyugaton szedtem össze. Nem sok pénz, viszont nem arra van hogy étterembe villantsunk, meg Olaszba menjünk.
Hanem lakás önerejéhez kell majd a jövőben.
Csak ezt a lányok nagyrésze szerintem fel se fogja, annyira a mának élnek.
IGEN!!! Jobban jarsz ha nem arulod el. Nekem is van megtakarításom stb én sem mondtam /mondanám meg annak akivel együtt voltam/vagyok.
Ne is mondd el, attól hogy az ember együtt van valakivel nem kell elmondania mennyi pénze van , mennyi megtakarítása , az a te maganügyed
N24
Úristen.. komolyan?? A "leendő barátnőd" de már úgy beszélsz róla mint egy tárgyról ami tönkreteszi az életed. Senki sem kötelez arra hogy barátnőd legyen,sőt ilyen hozzáállással isten őrizzen meg minden nőt tőled.
Ha ennyire félted a szros kis pénzed akkor maradj egyedül örökre ls akkor nem kell aggódnod azon hogy jönnek a "női hülyeségek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!