Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő barátnőm elől érdemes lesz eltitkolnom hogy van pár milliós megtakarításom?
Figyelt kérdés
Félnék jönnének egyből a női hülyeségek, hogy utazzunk Franciába, meg Olaszba, meg vegyünk autót, stb.
Meg hogy miért nem dőzsizünk étteremekben.
A nők képtelenek szerintem megérteni hogy valaki gyűjti a pénzt, nem pedig költi.
2018. dec. 1. 21:07
1/19 anonim válasza:
Pár millió miatt még nem kell aggódnod.
2/19 anonim válasza:
Látszik a kérdésedből, hogy te barátnőt maximum az újságban láttál.
3/19 anonim válasza:
Az, ha nem kerül szóba, az nem számít eltitkolásnak. Saját környezetemből ítélve nem szoktak rákérdezni a megtakarításra. Ha mégis, akkor meg lehet egy felületes választ adni, mint pl van egy kis megtakarításom lekötve. Ezzel nem hazudsz, de nem is mondtál el vele mindent.
4/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Nehogy megemlítsd egy nőnek, még akkor sem, ha csak nyamvadt 3 milliós általad félretett gyorssegélyről van szó. Semmi köze hozzá. A pénz tabu. Csóró vagy, hónapról hónapra élsz, igyekszel fejlődni, fejleszteni magad z egyetemi tanulmányaid mellett, miközben még azt is fizeted a rezsi, albi, minden mellett. Ennyi. Megnézem, hány nő marad meg melletted ezen kijelentések után. Garantálom, egy sem. :D
5/19 anonim válasza:
Nem kell eltitkolnod, kivéve, ha zsidó a csaj... :D
6/19 anonim válasza:
Erdekes, nalam forditva. Nő vagyok és a ferfi hozta fel magatol h mennyi, nem tudom, hogy miert, nem is kerdeztem.
7/19 anonim válasza:
Szerintem ez olyasmi amit nem kell kiteregetned. Senkinek semmi köze a pénzügyeidhez. Max majd ha már együtt laktok és komoly a kapcsolat elmondod.
8/19 anonim válasza:
A Burger Kinges "magas fizetésedből" sikerült ezt a megtakarítást összehoznod, és eddig csak az ottani kiszolgálópultnál találkoztál nőkkel?
9/19 anonim válasza:
"A nők képtelenek szerintem megérteni hogy valaki gyűjti a pénzt, nem pedig költi."
Én is gyűjtöm, mégpedig a tandíjamra, a félévest kb 2-3 hónap alatt szoktam összespórolni. A barátomnak is van milliós megtakarítása, mégsem akarom elverni, elég jól megélek a saját fizumból.
Egyébként nem kell millió ahhoz, hogy elmenj Olaszországba, meg ilyenek, meg lehet találni az olcsó ajánlatokat is.
Mondjuk ne valami gold digger csajt keress és akkor nem lesz ebből gondod.
10/19 anonim válasza:
Nem feltétlen kell szóba hoznod az igaz, meg vannak aranyásók, igen...de azért nevetséges, hogy mindenkit egy kalap alá teszel:D (vagy csak "olyan" lányokkal ismerkedsz?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!