Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az izmos férfinál nem is csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos férfinál nem is csak az izom, hanem az ebből jövő önbizalom is számít a nőknél?

Figyelt kérdés

Egész életemben vékony voltam, 2 éve nyáron 197 cm-hez 76 kg. Előtte sosem sportoltam, akkor kezdtem edzőterembe járni. Most 94 kg vagyok, erősen vállas, sportos alkat, viszonylag nagy izmokkal és most voltam nem rég egy olyan szép lánnyal, amilyen szépet el sem hittem volna hogy valaha megkaphatok. Az ismerkedés is olyan gördülékenyen ment, mint még soha, megszólítottam ismeretlenül a buszmegállóban, mert láttam hogy bámul, elkértem a számát, első randin csók, második randin szex és tényleg helyes csaj kívül-belül! Régen vékonyként főleg kövér lányoknak vagy nem szép arcúaknak tetszettem.

Olvastam ilyeneket, hogy valaki kigyúrta magát és utána sem volt sikeresebb a nőknél és féltem velem is ez lesz. De valahogy az önbizalmam is nagyon meghozta az edzés, komolyan most alig bírom visszaidézni hogy régen milyen alacsony volt, ahhoz képest ami most van. Ránézek magamra és erősnek, férfiasnak, keménynek látom magam. Hogy igen bas sza meg, ezért én dolgoztam meg rohadt keményen, talán ezernyi órákban mérhető időt rászánva és belegondolva az iskola elvégzése mellett eddig ez a leghosszabb, legkeményebb projekt az életemben. Az arcom is férfiasabb lett, korábban eléggé kölyökképű voltam.

26/F

2018. nov. 28. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs de nem fogok leállni egy olyannal vitatkozni aki szerint a tápkiegektől meg a sok gyúrástól lesz vki izmos. Az ilyen pojácákon csak nevetek
2018. nov. 28. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

Nem azt mondtam okoska,hogy tápkiegtől leszel izmos meg csak edzéstől.

Edzés 70%-a kaja tudom, Szakács Sanyi is megmondta,napi 6-szori étkezés leosztva szépen, napi 2g/tskg fehérje minimum de mivel én max 100g CH-t viszek be leginkább ezért 3-4g/tskg fehérjét is beviszek.

Miért mitől nő az izom utolsó?

Kaja + pihenés + megfelelő edzés.

2018. nov. 28. 12:02
 13/16 A kérdező kommentje:

41% - Ne vedd magadra a kötözködést. Az ilyeneket érdemes elengedni a füled mellett. Nyilván veszekedés provokálása céljából mondja, mert jól esik neki. Nem vagyunk profi, versenyző testépítők, nem kell a koksz. Ez egy hobbi, ahol magunkért dolgozunk és nem kell rossz értelemben másokhoz méregetni magunkat. Jó értelemben lehet: Nyak alatt így is jobban nézünk ki a korosztályunk 97%-ánál, az egészségről nem is beszélve. (Amit bárki elérhet néhány év konditerem látogatással.) Ez most olyan, mintha azzal provokálnának, hogy csak 20 centis a fa szod 25 helyett, hiába az országos átlag 15 centi.

Többieknek majdnem mindenkinek köszi az eddigi válaszokat!

2018. nov. 28. 12:28
 14/16 Diavolino44 ***** válasza:

Erdekes kerdes.

Nehez ezt objektiven vizsgalni, mivel a legvonzobb a “tarskeresesi piacon” 28-35 eves kozott vagy. Igy a 18 eves enedhez kepest most vagy a legkozelebb az ugymond arany korszakhoz. Ez is segit.

Az is segit, hogy sportolsz, az is ha karriered van, az is hogy jobban oltozkodsz, penz is stb

Az egyenlet sok kis osszetevobol all ossze. Csak azert mert kigyurtad magad nem leszel sikeres. 5 eve odamertel volna menni a lanyhoz a buszmegalloban?

Akkor is lett volna olyan hogy a lanyt igent mond, illletve most is van olyan, hogy odamesz 5 lanyhoz s elhajt, pedig magabiztosabb vagy.

2018. nov. 28. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

na igen 14-es csak nem mindegy,hogy HB10-esekhez megy oda 5 évvel ezelőtt vagy ilyen szürkeegerekhez.

Most ha odamegyünk 10 HB8-9-10-es lányhoz abból tuti 8-9 nyitott,ez biztos,régen talán 10-ből 1 az is valami kövérkés.

2018. nov. 28. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én 14 éve boxolok versenyszerűen is mellette oktatok gyerekeket, a gyúrós majmokat kihajítjuk mert azthiszik,hogy bármit megengedhetnek magukat közbe fel se bírják emelni a karukat,hogy megvédjék magukat annyira bemerevedefg majmok, 179 cm vagyok 75 kg és mégis van önbizalmam,személyi edző barátnőm és elötte se volt gond a csajozás. Nembaj ha a férfi gyúr de mellette sportoljon is valamit :) (nekem is van súllyzós edzésem heti3 mielött leszólnának)
2018. nov. 28. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!