Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden női kommentelő fel, minden férfikommentelő pedig le van értékelve?
Mert itt sok a Feminàci!
Nem tudtad? :)
Mert Land of Confusion nem gyökérkedik, hanem mindig normális válaszokat ad, és benne van a segítő szándék.
Üdv, egy nő! :D
Egyáltalán nincs minden női kommentelő fel és minden férfi kommentelő lepontozva. Látni egyaránt mérhetetlen ostoba válaszokat mind a két nemtől és az ilyen általában le van pontozva. Az már más kérdés, hogy sokszor az olyan válaszok is le vannak pontozva ami egyéni vélemény/dolog. De igazából nem csak ebben a kategóriában van ez így.
Ételek/Italok kategóriába szokott lenni olyan kérdés, hogy mi a kedvenc ételetek?
Az alatt is képesek lepontozni az emberek.
#14. Köszönöm, ez kedves tőled.
"Ki mit nyer vagy veszít százalékokkal?"
Én újévkor megfogadtam, hogy felakasztom magam, ha az 57%-ot elérem :(
32/f
#16 Ez könnyelmű kijelentés volt.
Hölgyeim jöhetnek a piros pacsik! :-D
Kb, 3-4 teljesen igaz hozzászólásommal értem el a mostani százalékomat. Nem kell hozzá semmi, csak mond ki az igazat a nőkről. Ha nőre igazat szólsz, véged. Már moderátorral is "vitáztam" emiatt, hogy eléggé femináci, férfigyűlölő az oldal. Csak annyit mondtak rá, hogy több a nő, és többet jelentgetnek, akkor meg törölniük kell, ahogy ezt is biztos jelentik, és törlik majd, miután jól lepontozták...
Míg a férfiak azokat sem jelentik, amik tényleg, nagyon megalázóak számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!