Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdem el mindig olvasgatni ezt a kategóriát? MIÉRT?
Figyelt kérdés
Pedig annyiszor megfogadtam már, hogy NEM. Nem szabad. Csak felidegesítenek. Talán mazochista vagyok?2018. nov. 27. 21:39
11/18 anonim válasza:
Én már csak a napi szörnyülködés-adagomért járok ide. :D
Amikor túl naivan szemlélném a világot rádöbbentenek az itteni emberek, hogy milyen is az valójában...
12/18 anonim válasza:
Én általában sört iszok közben,e nélkül nincs idegzetem ehhez.
13/18 anonim válasza:
Ezt már én is sokszor kérdeztem magamtól. Időnként kihagyok pár hónapot, úgy nem fordul be annyira az ember...
14/18 anonim válasza:
Szerintem te is “filozófáló”, rágódó típus vagy, aki agyal mindenen, és azért jössz fel erre az oldalra, mert itt kiválóan el lehet töprengeni minden érthetetlen baromságon.
15/18 anonim válasza:
Valaki egyszer azt írta itt, hogy gyakori rá a nem teljesen normális emberek járnak. Ekkor jöttem rá, hogy én sem vagyok százas, sőt azt is fel ismertem, hogy a legfrusztraltabb pillanataimban tévedek ide, hogy levezessem a keserusegem. De most kifejezetten terápiás céllal jöttem, mert idén ideje kézbe vennem a dolgokat. 😊
16/18 anonim válasza:
Bocsánat az elirasokert, telorol vagyok ... 😒
17/18 anonim válasza:
Miért? Talán mert szereted a jó humort. Szeretsz jókat nevetni.
18/18 anonim válasza:
Engem mindig lehangol, ha kiderül, jó kinézet nélkül egy szart sem érek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!