Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek azt, hogy ha feljöttök ebbe a kategóriába olvasgatni, hogy egyszerűen rosszabb lesz a kedvetek, mint előtte volt?
Annyi magatehetetlen, nyomorult ember ömleszti ki itt magából a frusztrációit, a számára óriásinak tűnő, valójában jelentéktelen problémáit, hogy ha ezeket elolvasom, egyszerűen elmegy az összes életkedvem. Happy vagyok, feljövök, olvasgatok, és érzem, hogy le van szívva az agyam teljesen.
Nektek nincs hasonló tapasztalatotok?
Dehogynem.
Mondjuk én az olyan témákon vagyok elkeseredve, ahol gyönyörű lányokat mondanak átlagosnak, átlagos, vagy annál picit vékonyabb lányokat meg "zsírdisznónak."
Ezenfelül elkeserít még az is, amikor az a téma, hogy a diplomások elvileg lenézik az alacsonyabb végzettségűeket, de azt nem veszik észre, hogy ők is ugyanúgy szórják magukból a Mekis poénokat és a sértő szövegeket.
A legrosszabb viszont az, amikor a kérdezőnek láthatólag alakul a kapcsolata, valószínűleg pár napon belül összejönnek...Erre odamegy valami negatív szűz pasi, és beírja, hogy 'az utolsó pillanatban úgyis otthagy', '1 héten belül lelép egy kigyúrt BMW-s sráccal.'
21/L
Engem feltolt az oldal! En imadom a gyik-es kozosseget! A poenokat! Orulok,h vagytok! Mindig feldobjatok a napom!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!