Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a férfi akivel ismerkedtek mindig tartana a táskájában egy üveg Dijoni mustárt?
A munkahelyi hűtőben tartott Dijoni mustár nagyon nem azonos a táskából bármikor előkapható (és gondolom, elő is kapott) Dijoni mustárral.
Én is tartok majonézt, ketchupot, mustárt a melóhelyi hűtőben és ha olyat eszek, amihez illik, akkor eszek hozzá a megfelelő szószból.
De hogy a táskámban tartsak ilyesmit "bármikor jól jöhet egy üveg mustár" alapon? Kizárt. :D
Figyelj ember, ha téged nem zavar, csináld, én csak azt mondom, ez számomra furcsa. Én már eljutottam oda, hogy a szokásaimra, rigolyáimra érkező furcsálló reakciókat magasról leszarjam. Bár tudom, hogy mi a furcsa és mi nem az többnyire.
A magadnál tartott mustár az, ennyi. Ha tudsz ezzel élni és elfogadni, hogy a legtöbb ember furcsállni fogja, akkor csináld.
Most milyen véleményt vársz?
Hogy rendben van? Akkor rendben van. Tőlem azt csinálsz, amit akarsz. Én nem lennék együtt ilyennel, de bizonyára sokaknak elfogadható.
Most őszintén!? Mi ebben a furcsa? :D
Árt vele másoknak? Nem.
Gusztustalan? Nem.
Erőszakos? Nem.
Akkor meg? Miért ne tehetne a gyrosra vagy a hamburgerbe?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!