Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a férfi akivel ismerkedtek mindig tartana a táskájában egy üveg Dijoni mustárt?
Te jó ég, eszembe nem jutna ilyet csinálni. Én pl. imádom az erős paprikákat (na, nem a magyar féléket, hanem az igazi brutál mexikói / amcsi paprikákat) és mivel eléggé jártas vagyok a különlegesen erős paprikákban, számomra egyik éttermi kaja sem elég csípős. Akkor sem, ha úgy marketingelik, hogy na ez aztán izzasztó.
Mégsem veszek elő egy habanerot vagy carolina reapert az étteremben. :D Azért ez már sok. Megérteném, ha egy ilyen mustáros akció után furán nézne a nő.
Ha otthon főzőcskézünk és én izzadni akarok, akkor természetesen evidens, hogy előkerülnek a brutál paprikák, de mindennek megvan a helye. Az étterem nem a mustáros, paprikás akciók helye.
7 Nem kell olyan helyre menni, ahol szerinted nem jól főznek. Mellesleg szerintem a palacsintának vagy a paprikás krumplinak nem lesz jobb íze a mustártól vagy piros aranytól.
Jobb esetben csak megkérnek, hogy ne fogyassz hozott ételt, rosszabb esetben kitessékelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!