Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, ti milyen szöveggel utasítotok vissza valakit, aki nem jön be nektek?
Nekem az a kedvencem, amikor azt hazudják, hogy oké, persze, menjünk el valahova, majd utána nem állnak szóba az emberrel, vagy máshonnan hallom vissza, hogy ja amúgy van barátja és be sem jövök neki. S nem vadidegenek, hanem pl. egyetemi évfolyamtárs vagy munkatárs, akivel azért beszélgettünk előtte jó hangulatban, ő is nyitott volt, és nekem sincs kint a képem a hónap zaklatója dicsőségfalon.
A sima társkeresős "egyszer csak ignorállak"-módszeren már nem is akadok fenn... De ha így utánagondolok, gyakorlatilag még soha senki nem volt arra képes, hogy legalább egy sima "nem"-et mondjon, egy becsülendően korrekt visszautasításról nem is beszélve.
De amúgy szerintetek ha azt várjátok, hogy a kamuzásotok után majd egyszer leessen neki, hogy elutasítottátok, akkor nem ugyanazt éli át, mintha ott helyben megmondjátok neki, hogy nem? Vagyishát ugyanaz plusz az "át lettem verve"-érzés. Sokkal jobb, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!