Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem egy nagyobb összeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy nagyobb összeget akar adni a volt feleségének, mert bűntudata van amiért a váláskor kisemmizte a nőt. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

2018. nov. 24. 09:47
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
De addig a pár évig nem akarok más idegen ringyókkal osztozni a pénzemen, mert nem vagyok máltai szereteszolgált,sajnálom ha nem fogjátok fel a lényeget.
2018. nov. 24. 10:06
 12/41 anonim ***** válasza:
98%
Semmit nem tehetsz, max. te is elvalsz tole. Es mivel feltehetoen van kulonvagyona is, igy vegkepp semmi beleszolasod.
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
"amit a családunk is felélhetne" - te vagy az a susogós mackónacis, hízásra hajlamos nő, aki alig várja, hogy gyesre mehessen, és "felélhesse" a férje vagyonát?
 14/41 anonim ***** válasza:
98%
Ugyis odaadja ha akarja..max nem fogsz tudni róla..ezen kár is agyalnod.
2018. nov. 24. 10:10
 15/41 anonim ***** válasza:
94%
Akármilyen is volt a férjed ex-felesége, én ilyen "kisemmizőshöz" hozzá sem mentem volna!
2018. nov. 24. 10:17
 16/41 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem az erkölcsi oktatás érdekel. Menj csóróhoz ha neked úgy jobb, attól én nem fogom minden jött-ment ribinek osztogatni a pénzem.
2018. nov. 24. 10:20
 17/41 anonim ***** válasza:
98%
A volt feleség nem idegen.
2018. nov. 24. 10:27
 18/41 anonim ***** válasza:
98%
Mi a te pénzed? Részleteznéd kicsit a történetet? Ugyanis nem tetted meg az elején, mi pedig nem vagyunk gondolatolvasók (tudod, jövedelem, megtakarítás, örökség...). Képbe hozhatnál minket, és akkor talán hasznosabb válaszokat tudnánk adni. Csak a kérdés alapján jogosan gondolhatjuk úgy, hogy veled van probléma, de nem ismerjük a konkrét helyzeteteket, tehát kérlek, fejtsd ki.
2018. nov. 24. 10:33
 19/41 anonim ***** válasza:
26%

9

És EZ az amiért nem szabad házasodni. De sokan még mindig megeszik a dizni-mesék szintjén álló "házasság szenccsége" "holtomiglan" "jóbarosszba" mesét. Ugyanmár. Nőjünk fel.

2018. nov. 24. 10:57
 20/41 anonim ***** válasza:
98%

Őszintén megmondod a férjednek, hogy "Dezső, csak a pénzed miatt vagyok veled, nem azért, mert a hájas vén marhákra izgulok. Ha még akarsz punát kapni, akkor minden pénzed én költöm el, vagy keresek másik eltartót."

Remélem, miattad váltak. :)

2018. nov. 24. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!