Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért taszítom el? ( (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszítom el? ( (a kérdés túl rövid) )

Figyelt kérdés
ha valakit megszeretek azt eltaszítom magamtól..:S legyen az fiú vagy lány.. 1xűen elkezdek vele flegmáznmi hogyha érzem hogy kezdem megszeretni:S talán félek, hogy elveszítem:S inkább szenvedek és eltaszítom minthogy közel engedjem magamhoz:S nemtudom mit csináljak hogy ne legyek ilyen:S valaki van még ilyen hejzetben? 18/L
2010. jún. 26. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
haverok főleg legjobb barátnők a hülyeség elapadhatatlan forrásai...hmm egy költő nem mondta volna szebben
2010. jún. 26. 15:23
 12/23 anonim ***** válasza:

főleg ha utálnak téged

modok bocs a floodért de ez most így jött sorjában

2010. jún. 26. 15:24
 13/23 anonim ***** válasza:

Félsz, hogy megismerik az igazi énedet. Mert valójában Te sem vagy vele tisztában.

Próbáld meg, naplószerűen leírni a gondolataidat, érzéseidet. Ez segítheti az önismereted fejlődését.

2010. jún. 26. 15:24
 14/23 anonim ***** válasza:
vagy igen esetleg még az áll fenn hogy nagyon bizalmasan viselkedsz vele megpróbálod kicsalogatni, de lehet hogy csak izomból kiröhög mert ilyen:D
2010. jún. 26. 15:26
 15/23 anonim ***** válasza:

Kapott tőlem már olyan alázásokat, hogy bőgött rendesen. Tudod mi volt a válasza rá? Hogy csak bántani tudom, bezzeg a haverjai, meg a barátnői, ők szeretik...

És mivel volt, hogy csuklóból lealáztam (és igazából okkal, szóval csak azt vágtam a fejéhez, amik igazak), barátai nekem rontottak ,hogy ő egy igazi "angyal", és milyen gonosz vagyok...

A poén pedig az egészben, hogy az istenverte rib (már nem tudom máshogy nevezni), inkább elkezdett magának hazudni, meg másoknak is... És röhögcsélt, hogy milyen jó, hogy engem csesztetnek a haverjai, és jól megkapom a magamét, mert meg mertem neki mondani a dolgokat... Na ezt kapd ki.

2010. jún. 26. 15:31
 16/23 anonim ***** válasza:

hány éves? 15?

de ha idősebb akkor a kegyetlen hülye fajtából

ha tisztában vagy az igazaddal, akkor minek próbálkozol?

sz.rd már le, mondjuk sírásig alázni:D az sem az én módszerem

2010. jún. 26. 15:39
 17/23 anonim ***** válasza:
viszont papucs soha ne légy és állj ki az igazad mellett, de ugyanakkor a következetesség nagy erény
2010. jún. 26. 15:40
 18/23 anonim ***** válasza:
én személy szerint bocsánatot sem kérek soha mert általában nincs okom rá, de ha van is akkor az olyan hogy nincs jogom hozzá ezért nem játszom az eszem és nem nyalizok rábízom
2010. jún. 26. 15:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy kicsit több, de nem sokkal. Nem kell félteni, nála a sírás érzelmi zsarolás. Burokban élő lány, mindig mindenki nyalta a kis s*ggét, meg az történt, amit akart. Na ez szúrja a szemét, hogy én nem fogok úgy ugrani, ahogy fütyül. Én egy dologért szoktam bocsánatot kérni: ha durva voltam, nem pedig azért, amit mondtam.
2010. jún. 26. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
olyan mind unokahúgom:) utálom is, de majd az élet megneveli
2010. jún. 26. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!