Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taszítom el? ( (a kérdés túl rövid) )
főleg ha utálnak téged
modok bocs a floodért de ez most így jött sorjában
Félsz, hogy megismerik az igazi énedet. Mert valójában Te sem vagy vele tisztában.
Próbáld meg, naplószerűen leírni a gondolataidat, érzéseidet. Ez segítheti az önismereted fejlődését.
Kapott tőlem már olyan alázásokat, hogy bőgött rendesen. Tudod mi volt a válasza rá? Hogy csak bántani tudom, bezzeg a haverjai, meg a barátnői, ők szeretik...
És mivel volt, hogy csuklóból lealáztam (és igazából okkal, szóval csak azt vágtam a fejéhez, amik igazak), barátai nekem rontottak ,hogy ő egy igazi "angyal", és milyen gonosz vagyok...
A poén pedig az egészben, hogy az istenverte rib (már nem tudom máshogy nevezni), inkább elkezdett magának hazudni, meg másoknak is... És röhögcsélt, hogy milyen jó, hogy engem csesztetnek a haverjai, és jól megkapom a magamét, mert meg mertem neki mondani a dolgokat... Na ezt kapd ki.
hány éves? 15?
de ha idősebb akkor a kegyetlen hülye fajtából
ha tisztában vagy az igazaddal, akkor minek próbálkozol?
sz.rd már le, mondjuk sírásig alázni:D az sem az én módszerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!