Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért taszítom el? ( (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszítom el? ( (a kérdés túl rövid) )

Figyelt kérdés
ha valakit megszeretek azt eltaszítom magamtól..:S legyen az fiú vagy lány.. 1xűen elkezdek vele flegmáznmi hogyha érzem hogy kezdem megszeretni:S talán félek, hogy elveszítem:S inkább szenvedek és eltaszítom minthogy közel engedjem magamhoz:S nemtudom mit csináljak hogy ne legyek ilyen:S valaki van még ilyen hejzetben? 18/L
2010. jún. 26. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm az ilyen lányokat...
2010. jún. 26. 14:35
 2/23 anonim ***** válasza:
Megadhatnád msn-ed :)
2010. jún. 26. 14:37
 3/23 anonim ***** válasza:
Vedd elő a helyesírási kézikönyvet és csapkodd fejbe magad. Aztán rátérünk a kérdésre :D
2010. jún. 26. 14:37
 4/23 anonim ***** válasza:
megfelelő ember kell erre a feladatra aki képes gatyába rázni vannak ilyen nők, szükséges hogy irányítsák és vagy fegyelmezzék, de reménykedjünk hogy elmúlik magától mert felettébb idegesítő
2010. jún. 26. 14:44
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kicsit többre tartod magad másoknál, s mikor azt érzed, hogy jó érzed magad velük, előjön a kisördög, hogy te aztán többet érdemelsz ennél? ( nem bántásból írom, ismertem egy ilyen lányzót még gimiben)
2010. jún. 26. 14:52
 6/23 anonim válasza:
am eddig én is ilyen elven működtem am ez a Tsunadere alapelv ;) nem tul jo de ki lehet belőle gyooogyulni csak engedj magadhoz közel másokat!
2010. jún. 26. 14:57
 7/23 anonim ***** válasza:
14:44 - Vannak erre módszerek, haver? Mert a lány, akit én "nevelnék meg", nem engedi, körbebástyázza magát a hülye haverjaival...
2010. jún. 26. 15:05
 8/23 anonim ***** válasza:
Pedig aztán nekem van akaratom, meg minden....
2010. jún. 26. 15:08
 9/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:05

esélyed sincs hacsak nem veszed semmibe és talán majd egyszer rájön hogy mekkora hp vagy megpróbálsz benne gondolatokat ébreszteni és lerombolni az egóját, de mivel haverjai ott vannak az egója mindig újraépül, de én eleve nem kezdek ilyen csajjal inkább keresek egy normálisat, de egészébe véve az sem jó ha lerombolod az egóját mert akkor megutál vagy túlságosan kezesbárány lesz, de ez a legvalószínűtlenebb opció, mindent összevetve ilyen csajnál a büdös életbe nem találod meg az arany középutat ha már elmúlt 17-18

2010. jún. 26. 15:21
 10/23 anonim ***** válasza:

egyetlen módszer az ha nagyon "megfogod őt"

de ez a keménykedős barmoknak való

2010. jún. 26. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!