Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben? Fiú ügy. :S
Szóval új iskolába váltottam fél éve és itt szereztem egy legjobb barátnőt. (eléggé fiús lány, szóval inkább fiú barátai vannak, én pedig az ellentéte eléggé lányos inkább) Az ő legjobb barátja egy srác (gyerekkori barátok már), akivel mióta találkoztam nagyon jól megértjük egymást. Nagyon helyes és mindig kedves velem. :) És az utóbbi időben eléggé úgy nézett ki, hogy összejövünk (pl már az ölében aludtam és mindig együtt voltunk) Eddig nem is volt probléma, de megtudtam, hogy a barátnőmnek ő nem barát, hanem többet szeretne tőle. (viszont az 200 %, hogy a srácnak ő egy haver és nem több, ez telejesen biztos) Szóval mikor beszélgettem erről barátnőmmel azt hazudtam neki, hogy nekem már nem is jön be a fiú és ne aggódjon emiatt, a fiút pedig nagyon messziről próbáltam kerülni, és mikor már nagyon kérdezgette mi a baj, csak annyit mondtam, hogy nekem ő soha nem lesz több egyszerű barátnál... :(
Nemtudom mit csináljak, mert nagyon beleszerettem a fiúba, de ez a lány elképesztően rendes volt velem mindig és ezzel nagyon megbántanám, amit nem tudnék elviselni.
velem ugyanilyen volt szinte.
az egyik legjobb barátnőmnek bejött egy fiú.és engem kért meg h kérdezgessem meg minden.de a srácnak nem kellett a lány.és a csaj engem hibáztatott h miattam :O.
de később elkezdett nekem is tettszeni ez a fiú és én is neki.meg is kérdezte h járunk-e.a barátnőmnek azóta másik pasija lett és azt mondta őt nem zavarná a dolog de tudom h igen.ezért hagytam a srácot.maradtunk jó barátok meg szerencsére jött a nyári szünet és elég messze lakunk egymástól. a lényeg h én félre álltam még ha már mással is járt a b.nőm.de ő elég furcsa típus.
de sztem is a b.nőddel beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!