Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben? Fiú ügy. :S
Szóval új iskolába váltottam fél éve és itt szereztem egy legjobb barátnőt. (eléggé fiús lány, szóval inkább fiú barátai vannak, én pedig az ellentéte eléggé lányos inkább) Az ő legjobb barátja egy srác (gyerekkori barátok már), akivel mióta találkoztam nagyon jól megértjük egymást. Nagyon helyes és mindig kedves velem. :) És az utóbbi időben eléggé úgy nézett ki, hogy összejövünk (pl már az ölében aludtam és mindig együtt voltunk) Eddig nem is volt probléma, de megtudtam, hogy a barátnőmnek ő nem barát, hanem többet szeretne tőle. (viszont az 200 %, hogy a srácnak ő egy haver és nem több, ez telejesen biztos) Szóval mikor beszélgettem erről barátnőmmel azt hazudtam neki, hogy nekem már nem is jön be a fiú és ne aggódjon emiatt, a fiút pedig nagyon messziről próbáltam kerülni, és mikor már nagyon kérdezgette mi a baj, csak annyit mondtam, hogy nekem ő soha nem lesz több egyszerű barátnál... :(
Nemtudom mit csináljak, mert nagyon beleszerettem a fiúba, de ez a lány elképesztően rendes volt velem mindig és ezzel nagyon megbántanám, amit nem tudnék elviselni.
én nem értem.
fiú vagy,vagy lány?xD
Persze nem szabad egy barátságot felrúgni egy fiú miatt, de ha így hazudsz az nem old meg semmit.
Légy őszinte a barátnőddel és mondd el szereted a srácot.
Szerintem egy igazi jó barát megérti és hagyja, hogy boldog légy és nem fog visszatartani semmitől se. Ezt most azért merem így kijelenteni, mert én is voltam hasonló helyzetben és én hagytam hadd járjanak és legyenek boldogok, miattam ne legyen rossz a barátnőmnek.
szia,
figy az szep es jo, hogy baratok vagytok. de azert, mert ö elöbb mondta, hogy tetszik neki a fiu, ezert neked mar semmit sem szabad tenni?
nagyon nehez helyzet. a baratnöd ugy erezheti a fiu hozza tartozik, hiszen nagyon regota ismerik egymast. te pedig csak nem is olyan regota vagy kepben. ö ugy elheti meg, hogy ö kedves hozzad, bemutata neked egy csomo jofej embert, te meg lenyulod akibe szerelmes.
mar az elejen nem kellett volna titkolnod, hogy mit erzel.
mindenkeppen mondjad el neki az igazat. mert barhogyan is lesz: ha ti ketten nagyon vonzodtok egymashoz, es összejöttök, mert nem birjatok ki. vagy pedig ha esetleg ök talalnak egymasra, te sem tudod hogyan viselkednel. mindenkeppen jobb, ha nem a baratnöd hata mögött cselekszel. mert ha meg is szakad a baratsagotok emiatt, akkor meg helyrehozhato lesz. ha becsapod, akkor nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!