Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy lánynak nagyobb a feje, mint a barátjáé?

Figyelt kérdés
A fiú egyébként kb. öt centivel magasabb mint a lány,mintketten kis aranyosak. A fiúnak férfi létére kicsit kisebb feje van, egyébként helyes arca. A lánynak nagyobba feje, ez hülyén néz ki vagy senkit sem érdekel?
2018. nov. 18. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem senkit nem érdekel.
2018. nov. 18. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Tini kategória... Miért lenne gáz?
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Minden ember amerre csak jár ránéz másokra, megnézik őket, ez teljesen normális így van mióta világ a világ, jövünk megyünk látunk...

Az, hogy ők mit tartanak furcsának vagy mi nem tetszik nekik az egy dolog, de ne másoktól függjön az, hogy ti jól érzitek e magatokat együtt.

4/10 anonim ***** válasza:
55%

Értesültem arról, hogy a magyar lányok külföldre kell, hogy menjenek, mert a magyar férfiak hülyék. Már értem... a kisebb agytérfogat az oka. :(

32/f

2018. nov. 18. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Bocs. 😊
2018. nov. 18. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Tehát egy hobbit fej egy görög dinnye fejűvel .. np
2018. nov. 18. 21:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért az túlzás...
2018. nov. 18. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Jo dolog a kis fej... Nekem tulmeretezett fejem van a testemhez kepest muszaj volt kigyurnom magam, hogy egalba legyunk es ne nezzek ki hulyen. Kepzeljetek el egy vekony mike tysont hogy nezne ki... Na ugye? Bezzeg akinek alapbol kis feje van istenem...

Viccelek amugy :D Kit erdekel a fej meret de komolyan? :D Sokkal nagyobb gondjaim is vannak ennel, legalabb latjak a nok hogy milyen sok eszt tarolok a hatalmas fejembe! 😂

2018. nov. 18. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
hát lehet röhögnek majd párat rajtatok, de amúgy meg két perc múlva senkit se fog érdekelni. amúgy nekem is volt ilyen kis kerek fejű palim.. szerintem nagyon ocsmány (a belsőjéért voltam vele)
2018. nov. 18. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Az állkapcsod is nagyobb?
2018. nov. 19. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!