Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortol várhato el?

Figyelt kérdés
Valakivel komolyan ismerkedik az ember. Ebben meg is allapodnak hogy nincs tobb vasat a tuzbe tartás. Ergo holt fair lesz mindenki. Olyan masfel honap utan kiderul hogy az egyik fel azmellett hogy válófélben van ( ez tudott volt ) elég zűrös ( helyesebben züllött ) eletet elt aminek egy jo resze lezaratlan maradt. Jocskán volt udvarlo, szerető, chatsexes barat, egypár nyálcsogato meg hasonlok még a képben. Szoval mikortol tisztesseges tisztalapot huzni es elhajtani mindenkit hamar komoly dolgon torjuk a fejunket? A nok tenyleg ilyen majmok, hogy az egyik indaba addig kapsszkodnak mig a masikat biztosan nem tudjak szoritani? Es mindig kell x mennyisegu biztonsagi inda is legyen a tarsolyba?
2018. nov. 18. 19:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Helyesbitenek.

A tudtomon kivul.ahogy kiderult inda vagyok a sorba repult. Eleg jatszotere maradt a lotyosaghot. A masik felvetesedre reagalva igazad lehet... feher hollot is lattam mar.

2018. nov. 20. 01:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Na látod, a hozzáállásoddal van a baj. Ismétlem: válófélben volt és te tudtad....tehát tudatosan voltál neki lián, de csak akkor volt baj, amikor kiderült hogy több lián van. És amikor erre rávilágítok te megsértődsz és lelotyózod az összes nőt, hisze valljuk be, nem láttál még fehér hollót. Viszont ha nem lotyó nőt sem, sajnálom az anyádat, és megértem a te érzelmi sivárságodat is. Viszont akkor is általánosítasz és ezzel ugyanezt a proli mentalitást képviseled, csak pasiban. Másféle nő kéne? Fehér holló? Legyél előbb te is az.
2018. nov. 20. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!