Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortol várhato el?

Figyelt kérdés
Valakivel komolyan ismerkedik az ember. Ebben meg is allapodnak hogy nincs tobb vasat a tuzbe tartás. Ergo holt fair lesz mindenki. Olyan masfel honap utan kiderul hogy az egyik fel azmellett hogy válófélben van ( ez tudott volt ) elég zűrös ( helyesebben züllött ) eletet elt aminek egy jo resze lezaratlan maradt. Jocskán volt udvarlo, szerető, chatsexes barat, egypár nyálcsogato meg hasonlok még a képben. Szoval mikortol tisztesseges tisztalapot huzni es elhajtani mindenkit hamar komoly dolgon torjuk a fejunket? A nok tenyleg ilyen majmok, hogy az egyik indaba addig kapsszkodnak mig a masikat biztosan nem tudjak szoritani? Es mindig kell x mennyisegu biztonsagi inda is legyen a tarsolyba?
2018. nov. 18. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Alapból nem kéne a másikat hülyíteni és próbabarátként tartani, "talán jó leszel alapon".

Azzal az eggyel kéne foglalkozni aki szimpatikus neki akit meg akar ismerni.

Nem egyik f**aszról ugrálni a másikra.

2018. nov. 18. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen emberrel össze sem jönnék. Nem tud megváltozni , ez tapasztalat.

Neki nem véletlen voltak "udvarlók,szeretők,chatszexes barátok,nyálcsorgatók".

Gondolkodj már.

2018. nov. 18. 19:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Ilyen emberrel ossze se jonnek... :)

Gondolod hogy egy nagy transzparenst cipelt magaval honapokig amire rairta miveszi korul en meg em tudok olvasni vagy vak vagyok...

Ossze vissza kamuzott csak szep lassan potyogtak ki a csontvazak a szekrenybol mert rafinaltnak nem mondhato a kisasszony.

2018. nov. 18. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Vegyél nagy levegőt, és nyugodj le. Ne rajtunk töltsd ki a frusztrációd amit ez okozott.

Okés, hogy nem tudtad róla.

De változatlanul mondom, hogy dobd ki mert az ilyen nem fog megváltozni.

Ez tapasztalat bro!

Hidd el.

2018. nov. 18. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Dehogy toltok semmit. Kidobtam persze...

Csak flusztral hogy mindig ilyen handycap versenyeztetes folyik, es a csajok buszken gyoztest hirdetnek " orulj neki te vagy a befuto "

Én meg hanyok ettol.

Veled veletek mi bajom lenne? A kerdes arra iranyul hogy mindenkinek at kell ragni magat egy raklapmyi futyim hogy elmyerje a kivallasztott foldi tunemeny kegyeit?

2018. nov. 18. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is volt ilyen csajom. Kb ugyanez a szitu amit leírtál. Sőt kisértetiesen... :) (csak nem ugyanaz a csaj!?) :D

Én naív hittem hogy megváltozik, hiszen mindent megkap...

De ennek a típusnak pont arra van szüksége amit leírtál.

Attól töltődik a kis ego puttony, attól lesz jó a napja és attól érzi magát "többnek".

Akinek normális önbecsülése és értékrendje van az nem él így. Ennyi.

Ne rágd magad ezeken, az ilyet el kell engedni.

Megérteni nem fogod, én sem tudtam anno.

Hagyd a fenébe. Nehogy már te érezd magad ettől xarul!

Pacsi.

2018. nov. 18. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem erre az èletvitelre sosem volt szüksègem nőkènt,holott tehettem volna,csak nem volt hozzá gyomrom.Sokkal inkább velem csinálták ezt,szóval tudom,milyen megalázó tud lenni,mikor húszadik vagy a listán kb.Azóta találtam olyat,aki becsül.Neked is ezt kívánom,ès hidd el,nem ezt èrdemled!Ez a kis rihe annyit nem èrdemel,hogy rugózz rajta.El kell felejteni,hogy lètezik.
2018. nov. 18. 20:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez egy igazi mintapeldany volt a legszebb fajtabol.

De ne ugy kepzeljetek hogy nem lattam a fatol az erdot.

Ismerkedtunk o meg vidaman flortolt velem is masokkal is volt nehany bajaratott "barat" meg egy fix pasi akivel ossze jart. Az elottem alattam meg ahogy hallom utanam is tolja neki a talicskat. Pedig akkora lelki valtsagba volt hogy kilett dobva a lotyosaga miatt hogy majdnem belehalt. Hattyu halala 4 felvonasban. Persze a hulye en lettem hogy mi kozom ahhoz hogy Őnagysaga mit csinal mig mi csak flortolunk... mire komoly lett volna mondjuk meg egy ket honap addig rendet csinalt volna. De en szaladtam elore az erzelmeimmel es bele lattam olyat is ami nem is volt. Mikozben napi 5 orakat arrol beszeltunk hogy ez most milyen marha komoly es milyen nagy terveink vannak. Ra 10 percre meg hivta a pasijat es egy orat bajcsevegtek. Csak bukott a mutatvany.

2018. nov. 18. 20:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Rspeckt guys
2018. nov. 18. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért rajtunk töltöd ki a dühödet, mert általánosítasz. " A nők tényleg ilyen majmok....?" Nem, a normális nők nem. Keress olyat, van rengeteg. Ez a proli mentalitás sem nálam, sem a nőismerőseimnél nem menő. Mondjuk ha te ismerkedsz egy válófélben lévő nővel, akkor pontosan tudtad, mire számíthatsz, hiszen te is csak egy inda voltál, de az ugye nem zavart....csak a többi lián.
2018. nov. 19. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!