Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek attól, hogy a párotok sokkal jobban fogja szeretni majd a közös gyereketek, mint titeket?
Szerintem amúgy ezért vannak a megcsalások. Mert gyereket vállalni egy hatalmas nagy élettörténés, és megtörténik velük, és onnantól nehéz nem ránézni a másikra anélkül, hogy anyaként, apaként látod őt.
És akkor valaki észrevesz, nemcsak mint anyát, apát. Hisz nem az ő gyerekének vagy a szülője, elsősorban férfiként vagy nőként lát.
Én féltem ettől, mert ő akart igazán gyereket, én nem. Plusz nem volt tökéletes a kapcsolatunk, nem mindig éreztem azt, hogy szeret.
Aztán amikor gyerekünk lett, minden más lett. Mindketten szerelmesek lettünk a gyerekünkbe. És teljesen egyformán kivettük a részünket a körülötte való teendőkből. Soha semmi nem kötött minket annyira össze, mint a gyerek. Tény, hogy férfiként és nőként hosszú időre megszűntünk funkcionálni, de csak átmenetileg. Én soha életemben, a legszerelmesebb időszakomban sem szerettem úgy a férjemet, mint amikor azt láttam, milyen végtelenül szereti a kislányunkat.
Az meg, hogy ne szűnjünk meg nőnek és férfinek lenni, az egy nagy családban, ahol van segítsége a szülőknek, megvalósulhat. Vekerdy is azt mondja, régen nem hárult ennyi feladat a nőkre (és a férfiakra se). Amikor valaki elfoglalt volt, mindig ott volt egy nagynéni, nagyszülő, nagyobb testvér, aki foglalkozott a gyerekkel. Amikor elutazunk a nagyszülőkhöz, pont ezt tapasztalom. A gyerek hol mama, hol papa, hol nagynéni karjában lóg, mindenkinek mindenre van ideje. Ha hazaérünk, rászakad a magány és mindkettőnknek nehéz visszarázódni. Egyébként én nem bírnám folyamatosan azt a nyüzsit, de biztos, hogy sokkal több időnk lenne egymásra. A lényeg, a félelmeim ellenére a férjemben azt szeretem a legjobban a mai napig, ahogy a gyerekünket szereti.
"A lényeg, a félelmeim ellenére a férjemben azt szeretem a legjobban a mai napig, ahogy a gyerekünket szereti."
Most mondjátok, hogy szar ember vagyok, lehet, hogy igaz, de ez engem valahol kiábrándít. Nem tudom megfogalmazni, csak valahogy az elmúlás jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!