Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek attól, hogy a párotok sokkal jobban fogja szeretni majd a közös gyereketek, mint titeket?
Ahogy a boldogságnak, úgy a szeretetnek sincs fokmérője. Olyan nincs, hogy valakit jobban szeretek, mást kevésbé.
Te nem a szeretetre gondolsz, hanem a kötődésre.
Nincs a szeretetnek fokozatai, most vagy szeretünk valakit, vagy nem.
Nem létezik olyan, hogy valakit sokkal, vagy kevésbé szeretünk!
Amikor a házasságkötés előtt megkerestük a papot,hogy megbeszéljük a ceremónia részleteit,akkor leültetett minket,hogy pár nagyon fontos tanácsot adjon.
Ezek közzül az egyik legfontosabbnak tartotta,hogy ha fog születni gyermekünk,mi akkor is maradjunk meg férjnek és feleségnek,mert ha a gyerekek felnőnek és kirepülnek,akkor ismét "csak ketten" leszünk.
Szerinte is ezt rontják el legtöbben a házasságban,főleg a nők.
Egy emlékkönyvet is kaptunk ,amiben szintén erre figyelmezet.
Természetesnek azt tartanám,ha egyformán szeretnék a családtagok egymást.
Nem féltem. Én a felsége vagyok. A gyerekünk pedig a gyerekünk. Teljesen más érzelem a kettő, teljesen felesleges összehasonlítani. Olyan, mintha attól félnél, hogy ha sok csokit eszel, mert nagyon szereted, akkor nem jut elèg szeretet a kedvenc zenédre. Semmi összefüggés.
Sok házasság azért megy tönkre, mert a férj gyerek státuszban van. Pótanyut vette feleségül, aki gondoskodik róla, főz rá, mossa a ruháit, és bónuszban szexelni is lehet vele. Ezért nem talál magára az apaszerepben, mert nem férjként és apaként viselkedik, hanem mint egy nagytesó, akit kínoz a testvérféltékenysèg, és duzzog, amiért neki nem jut cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!