Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézitek annyira azt, hogy legyen a másiknak ambíciója, célja és terve a jövőre nézve miért nem elég az, hogy milyen ember a másik?
Én mindig nevetek az olyan embereken akik nagyon komolyan veszik magukat. Az ambíció és a célkitűzés az mind ilyen. Nem, hogy élveznék a jelent és jól éreznék magukat, ehelyett elkezdenek komolykodni. :D Szeretet alapú kapcsolatot tényleg ennyire jó bemocskolni az ilyen komolykodásokkal?
Amúgy van munkám és megélek belőle rendesen, de hogy állandóan célokat tűzzek ki ahelyett, hogy élvezzem a jelen pillanatait elég távol áll tőlem.
Max csak olyanokat tervezek, hogy mi legyen másnap az ebédem, ha találkozok egyik barátommal akkor eltervezem, hogy mikor találkozzunk és mit csináljunk. Nekem csak ilyen céljaim szoktak lenni teljesen felesleges ezt túl gondolni és túl komolyan venni az életet.
A tervek és az ambíciók is része annak, hogy milyen ember a másik.
Emellett egy nagyszerű, kielégítő párkapcsolat sem elégít ki minden igényt. Leher, hogy neked elég annyi az életben, hogy van valakid, de másoknak ez önmagában kevés.
Azt egyébként észreveszed, hogy TE vagy az aki kevésbé elfogadó, mert számonkéred, hogy kinek mi az elvárása??
Ha ennyire elfogadó és felvilágosult vagy miért nem keresel olyan nőt, akinek ez is elég?
Drága, én a céljaimmal együtt élvezem a jelent, merthogy nem csak álmodozok, hogy de jó lenne, hanem azon vagyok, hogy el is érjem.
Most például az egyik célom az, hogy szeretnék félmaratont futni, idén kezdtem futni, még nyilván nem megy, de edzek, és elmegyek kis távokra eseményekre, ahol jó a társaság, jó a hangulat, élvezem, hogy ott vagyok, hogy szurkolnak nekem, hogy egyre jobban megy, és egyre kevesebbet sétálok bele, élvezem, hogy le tudom sprintelni a buszt, amit el kell érnem, és nem kell megvárnom a következőt, hogy nem fulladok ki a lépcsőn, ha elromlik a lift. És ezek tovább hajtanak, hogy még többet elérjek, még jobb legyek. Egy vállfán már 7 befutóérem és 3 teljesítménytúra kitűző díszeleg csak ebből az évből.
mert nekem is van ambiciom es jovore nezve terveim? nem kell, hogy kikovezett uta legyen 10evre elore nezve, de kb hogy mit akar, miben szeretne magat fejleszteni, mi a fo alma, amit el akar erni stb.
nem ertem amugy az emberek miert hiszik azt, hogy ambicio/terv a jovore = penz. nekem speciel az, hogy fuggetlen legyek es okesan eljek, mikozben utazgatni tudok a vilagban.
Egy párkapcsolat általános esetben nemcsak a cukiskodásról meg a dugásokról szól, hanem a közös élet kialakításáról is. Azt meg egy tök motiválatlan emberrel nem lehet, mert 1) tapasztalat alapján olyan ember nem nagyon van, aki a munkában nem motivált, a párkapcsolatban meg hű, de motivált... inkább olyanok, hogy "nem teszek semmit a kapcsolatért, mert annak úgyis működnie kell"... pedig egy kapcsolatért igenis kell tenni, hogy ne laposodjon el, 2) bezony egy együttélésnek vannak anyagi vonzatai is, főleg ha mondjuk gyereket is terveznek később.
Én most egy 6.5 éves kapcsolatot szakítottam meg főként a motiválatlanság miatt... és nem amiatt, hogy nem keres elég pénzt, a pénzt mindig letojtam egy minimális szintig. De az, hogy magát nem akarja fejleszteni sehogy és elvan a langyos szarban, az már zavart.
A lényeg nagyon profi megfogalmazása:)
Tényleg ez a lényeg, csak hát itt is az a gyanú egy ilyen kérdésnél, hogy trollkodsz-e:) Miért? Mert az emberek nagyon ritkán jutnak el erre a szintre.
Akinek vannak tervei és ambiciója, ami nem csak a szakmai, családi, pénzügyi előmenetelre vonatkozik, annak van esélye azt a szintet elérn,i mint neked:) Neked, ha tényleg úgy gondolod, ahogy írod, akkor ilyesmire már nincs szükséged:) De értened kell, hogy támogatnod kell azokat, akik még nincsenek a te szinteden. Ez a feladat, ha elérted a max levelt:) Csak másban láthatod magad:)
Miben kéne magam tovább fejleszteni? Ahogy telnek az évek az ember mindig fejlődik, igaz van mikor valaki megragad tini korban, de ez nem mindenkire jellemző. Azok ragadnak bele a tini korba, akik nem akarnak felelősséget vállalni az életükért.
Jó pár éve nem volt világnézetem, alig voltak véleményeim és mulya dadogós voltam. Mára már alig dadogok és talpra esettebb vagyok. Ezt úgy értem el, hogy teltek az évek és komolyodtam. Biztos fogok még fejlődni, de az nem úgy megy, hogy ezt kitűzöm célnak. Sőt a túl sok cél, túl sok ambíció úgy vettem észre, hogy elszemélyteleníti az embert. Én meg nem szeretném elárulni saját magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!