Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Másik felem" - nem fura az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Másik felem" - nem fura az, ha valaki ezt a kifejezést használja a párjára? Hiszen mindenki teljes ember, vagy nem?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nem ciki ha valaki nem érzi teljes embernek magát a párja nélkül?
2018. jún. 27. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is ciki. Akivel találkoxtam és így jellemezte a leendő párját, arról kiserült, hogy teljes mértékben önállótlan, tudatlan, tehetetlen, azért kell neki egy másik fél.
2018. jún. 27. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Ennek nem csak ezaz egyetlen jelentése van, nem csak így lehet értelmezni.
2018. jún. 27. 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem ciki, ha valakinek ez esik jól, akkor használja ezt a kifejezést.

Nekem pl. az "uram" sokkal furcsább. De ez sem foglalkoztat, használja mindenki azt a kifejezést ami neki szimpatikus, ennyire azért nem vagyok kötekedő.

2018. jún. 27. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudnál már leszállni a témáról? Te tetted fel azt a kérdést is hogy idegesítő-e a "párom" megnevezés, ugye?

Akadj már le erről, unalmas vagy....

2018. jún. 27. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyáltalán nem ciki megnevezés, sőt nagyon személyes megnevezés. Ettől senki nem számít egy tehetetlen, önállótlan embernek és egyáltalán nem így kell értelmezni, h ha valaki ezt mondja a másikra, akkor ő egyedül egy szerencsétlen. Dalokban, esküvőkkor sem véletlenül használják ezt a kifejezést.
2018. jún. 27. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi erővel be lehetne tiltani a "feleség" kifejezést is.
2018. jún. 27. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
de még van az "oldalbordám" is a nőkre. Viszont visszafele ez nem tudom hogy nézne ki... hmmm, "sárgolyó" 😁
2018. jún. 27. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

Jobb esetben létezik egy olyan ember,akivel úgyérzed a teljességed még teljesebb lehet és ez megmutatkozik a kapcsolatotokban.

Aki ezt nem éli át vagy el is utasítja,azt eléggé sajnálom.

2018. jún. 27. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem jó dolog az, ha valaki nem érzi teljesnek magát a másik nélkül, viszont ha valaki ilyenkor arra gondol, hogy a másik emberben megtalálta azt, akit keresett és kiegészíti őt, az szerintem nem ciki. Ez még nem jelenti azt, hogy ő nem egész ember. Szerintem mindegy, hogy hogy hívjuk a másikat, a másik felünknek, párunknak, barátunknak/barátnőnknek, mert nem ez határozza meg a kapcsolatot, de persze szokás mindenbe belekötni. Főleg azok az emberek kötnek ebbe bele vagy zavarja őket, akik görcsösen ragaszkodnak a függetlenségükhez és attól félnek, hogy egy párkapcsolatban elveszítik a szabadságukat.
2018. jún. 27. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyunk teljes emberek. Mindenkinek vannak hiányosságai, amiket egy másik ember pótolhat benne. Két jóbarátra is szokás mondani, hogy olyanok, mint a borsó meg a héja. Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Engem sokkal jobban taszít az, ha valaki fennhordja az orrát, hogy neki aztán nincs szüksége senkire, ő jó úgy ahogy van, neki nem kell tanulnia semmit más emberektől, neki nincsen _szüksége_ a társára, csak jó érzés, ha van.

Amúgy ezt én kiterjeszteném. Egyik szerettem nélkül sem vagyok teljes. Nem önmagamban létezek, az eredményeim, a fejlődésem nem csak az enyém. Pontosan látom, hogy mennyi mindent kapok másoktól. Amíg gyerek és kamasz voltam addig a szüleimtől kaptam a legtöbbet, de most már a páromtól kapom a legtöbb változásra sarkalló impulzust. Rengeteg mindent csak vele tudok megbeszélni, mert még a családomat sem mindig érdekli az, ami engem. Bizony, sok titkomat csak ő tudja, úgyhogy igen, vele teljesebb lettem, és amíg egyedül voltam úgy éreztem valami hiányzik.

2018. jún. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!