Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Másik felem" - nem fura az, ha valaki ezt a kifejezést használja a párjára? Hiszen mindenki teljes ember, vagy nem?
Szerintem nem ciki, ha valakinek ez esik jól, akkor használja ezt a kifejezést.
Nekem pl. az "uram" sokkal furcsább. De ez sem foglalkoztat, használja mindenki azt a kifejezést ami neki szimpatikus, ennyire azért nem vagyok kötekedő.
Nem tudnál már leszállni a témáról? Te tetted fel azt a kérdést is hogy idegesítő-e a "párom" megnevezés, ugye?
Akadj már le erről, unalmas vagy....
Jobb esetben létezik egy olyan ember,akivel úgyérzed a teljességed még teljesebb lehet és ez megmutatkozik a kapcsolatotokban.
Aki ezt nem éli át vagy el is utasítja,azt eléggé sajnálom.
Nem vagyunk teljes emberek. Mindenkinek vannak hiányosságai, amiket egy másik ember pótolhat benne. Két jóbarátra is szokás mondani, hogy olyanok, mint a borsó meg a héja. Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Engem sokkal jobban taszít az, ha valaki fennhordja az orrát, hogy neki aztán nincs szüksége senkire, ő jó úgy ahogy van, neki nem kell tanulnia semmit más emberektől, neki nincsen _szüksége_ a társára, csak jó érzés, ha van.
Amúgy ezt én kiterjeszteném. Egyik szerettem nélkül sem vagyok teljes. Nem önmagamban létezek, az eredményeim, a fejlődésem nem csak az enyém. Pontosan látom, hogy mennyi mindent kapok másoktól. Amíg gyerek és kamasz voltam addig a szüleimtől kaptam a legtöbbet, de most már a páromtól kapom a legtöbb változásra sarkalló impulzust. Rengeteg mindent csak vele tudok megbeszélni, mert még a családomat sem mindig érdekli az, ami engem. Bizony, sok titkomat csak ő tudja, úgyhogy igen, vele teljesebb lettem, és amíg egyedül voltam úgy éreztem valami hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!