Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiuk! Nektek bejönne egy Calvin Kleinos fehérnemű?
vettem egyet, és kicsit izgulok hogy tetszeni fog-e majd a páromnak. Nektek bejönne? (tanga, melltartó)
Hozzátenném, hogy a nagyja fehérneműm csipkésebb,ez az első sportosabb.
Ne haragudj, de nekem az jön be, aki a fehérneműben van. Felőlem nagyibugyi is lehet rajta, ha őt szeretem és őt kívánom. :D
Egyébként nem rossz.
Nem jön be.
Semmivel se tud többet ez, mint egy olcsó kínai fehérnemű.
A különbség ott van, hogy a viselője többnek érzi magát, amikor egy ilyen drágább ruhadarabot visel.
De rám nincs hatással a divat, és nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, szóval egyáltalán nem szégyellem, hogy kínai alsógatyákat hordok, és sose költenék 2-3-4x több pénzt egy ilyen ruhadarabra, mert én nem akarok senki szemében "többnek" látszani. Nem mintha az ember több lenne attól, hogy valami márkás ruhát visel.
Szóval nekem kifejezetten nem tetszene, ha valaki olyan rosszul bánna a pénzzel, hogy csak azért venne meg egy fehérneműt drágábban, mert az márkás, és "menőnek" számít. Számomra nem menő se ez, se semmilyen más márka.
És azt hiszed, hogy mert CK-s alsógatyát hordasz, attól több vagy? Vagy azt hiszed, hogy emiatt majd jobban fognak szeretni? :D
Ha nem a márka miatt vetted meg, akkor miért?
Ennél tudok neked mutatni ezerszer szexibb fehérneműt. Ez egyáltalán nem szexi. Sőt, olyan, mint egy sportszerkó.
Mert az eddigi összesem az csipkés és szexibb. És edzek otthon. Együtt edzlsre gondoltam h pl jó lehet.
Olyan alkalomra meg nyílván a csipkéset veszem fel
Hoppá-hoppá, közben mik ki nem derülnek. Ejnye-bejnye.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kiszól a lyuk a gödörből, Dexterköсsög? Na tudod mit? Elmész te a fаszomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!