Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfejtené nekem valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfejtené nekem valaki, hogy az exem miért nem akar már?

Figyelt kérdés
Bő két éve elváltunk, ő volt a kezdeményező, mert megismert egy nőt, de már nincsenek együtt. Sőt, azóta futó kalandokon kívül senkije nem volt. Tisztában van vele, hogy én voltam neki az ász, ilyen nőt még egyet nem kap, mert elég problémás férfi (betegsége is van, szenvedélye is van), a szülei is szerettek. A válóok tulajdonképp az volt, hogy már nem voltam olyan szenvedélyes az ágyban, de a szex gyakoriságával nem volt gond. Valamint eltérő volt a bioritmusunk, nehezen viselte, hogy én már este 9-kor lefeküdtem. Kiegyensúlyozott volt a házasságunk, sose veszekedtünk, kedves, intelligens, szép nő vagyok. Többször próbáltam újra kezdeni vele, de mindig visszautasított. Gyakorlatilag neki most újra kell kezdeni az életét, egzisztenciát teremteni, mert a szüleinél lakik (34 éves), pedig nekem saját lakásom van. Valaki megfejtené nekem, hogy miért nem akar engem? Férfiak válaszát várom elsősorban.
2018. nov. 15. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta nem akar tèged,mióta elváltak útjaitok,ez most sem változott.Ezt nem èrteni kell,hanem elfogadni.
2018. nov. 15. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra betegesnek tűnik a hozzáállásod, már bocs. Nyomozol a magánélete után, számon tartod, hogy kivel és hányszor, erőlteted azt, ami nem működik, és közben agyondicséred magad. Lehet, hogy nem semmiért hagyott el téged ez a srác.
2018. nov. 15. 21:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Orvos látott már?????
2018. nov. 16. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!