Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfejtené nekem valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfejtené nekem valaki, hogy az exem miért nem akar már?

Figyelt kérdés
Bő két éve elváltunk, ő volt a kezdeményező, mert megismert egy nőt, de már nincsenek együtt. Sőt, azóta futó kalandokon kívül senkije nem volt. Tisztában van vele, hogy én voltam neki az ász, ilyen nőt még egyet nem kap, mert elég problémás férfi (betegsége is van, szenvedélye is van), a szülei is szerettek. A válóok tulajdonképp az volt, hogy már nem voltam olyan szenvedélyes az ágyban, de a szex gyakoriságával nem volt gond. Valamint eltérő volt a bioritmusunk, nehezen viselte, hogy én már este 9-kor lefeküdtem. Kiegyensúlyozott volt a házasságunk, sose veszekedtünk, kedves, intelligens, szép nő vagyok. Többször próbáltam újra kezdeni vele, de mindig visszautasított. Gyakorlatilag neki most újra kell kezdeni az életét, egzisztenciát teremteni, mert a szüleinél lakik (34 éves), pedig nekem saját lakásom van. Valaki megfejtené nekem, hogy miért nem akar engem? Férfiak válaszát várom elsősorban.
2018. nov. 15. 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Na vajon miért.... Mert nem szeret?!
2018. nov. 15. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Nyílván mert nem szeret és nem akar már sehogyan sem. Ezen mit kellett megfejteni? Magadtól nem jöttél rá? Azért mert te úgy gondolod te voltál az ász neki ettől még ő nem fog szeretni.
2018. nov. 15. 18:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogyne szeretne! Szeretetreméltó nő vagyok. A szerelem az elmúlik, ha ezt nem hajlandó tudomásul venni, akkor minden kapcsolata véget fog érni. De a szeretet az megmarad.
2018. nov. 15. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
uhh -.-. remélhetőleg egy unatkozó férfi vagy csak.
2018. nov. 15. 18:02
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
jézusom.....neked teljesen elmentek hazulról ugye tudod? :)
2018. nov. 15. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

"Hogyne szeretne! Szeretetreméltó nő vagyok."

Persze, annyira szeretetreméltó vagy, hogy inkább egyedül van a szülei nyakán, csak hogy ne kelljen veled lennie. Szakadj már le szerencsétlenről, látod, hogy nem akar tőled semmit.

2018. nov. 15. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
És azt honnan tudod, hogy mi volt/van az életében? Ennyire nyomon követed? Fogd fel, hogy nem akar tőled semmit, és már nem vonzódik hozzád. Attól, hogy te főnyereménynek tartod magad, még nem biztos, hogy ő is annak tartott. Hagyd, hogy a saját életét élje, ha valaki nem akar veled lenni, akkor nem kényszerítheted őt erre.
2018. nov. 15. 18:27
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

"intelligens, szép nő vagyok" 🤣h nem úgy néz ki.

Nem te vagy az ász! Vedd már észre magad 😅

2018. nov. 15. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Két éve Ő szakított veled, azóta több nője is volt.

Ha annyira intelligens lennél, mint írod, akkor ezt nem kérdeznéd most. Nem szeret már, a szexet sem élvezte annyira veled, tovább lépett.

2018. nov. 15. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Azert mert neked mar egy ilyen is megfelel.
2018. nov. 15. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!