Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, a magyar vagy a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a magyar vagy a külföldi férfiakat részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, hogy sokan inkább a külföldieket részesítik előnyben (amivel amúgy én is egyetértek), de ti magyarral vagy külföldivel ismerkednétek inkább, persze ha van ilyen lehetőség, és miért?
2018. nov. 13. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem húzok éles határt a kettő között, a lényeg, hogy passzoljunk és vonzódjunk egymáshoz. A véletlen folytán úgy alakult, hogy az első (és remélem utolsó is) párom külföldi, angol a közös nyelvünk, de ez nem akadályozza a kommunikációt, sőt színesebbé teszi. Előtte tetszett már magyar srác is, több is, de velük nem alakult ki semmi.
2018. nov. 13. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Inkább külföldivel-jelenlegi párom sem magyar-, mert nekem a kreol bőr, sötét haj és szem jön be és hadd ne mondjam, hogy itthon javarészt kik rendelkeznek ilyen adottságokkal.

Ha külföldiek közül könnyebben szerzek nekem tetsző partnert, miért erőlködjek magyarral, ha Magyarországon nem vagyok egzotikus?

24/N

2018. nov. 16. 02:24
 13/13 anonim ***** válasza:
ha lehet külföldi.
2018. nov. 16. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!