Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy tudom elérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy tudom elérni hogy egy férfi ugy mond rajongjon értem, kelljek neki és küzdjön értem?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki elég jól néz ki és sejtem hány nő mászhat rá. Viszont velem többször találkozni szeretne,elmenni ide oda,de szerintem ,sőt biztos hogy mással is randizik. Azt gondolom hogy engem másnak talál mint a többi nőt,és érdeklem. Viszont! Mi tegyek hogy teljesen ugy érezze ,hogy én kellek neki?? Hogy engem akar?

20l

#küzdjön #engem akarjon
2018. nov. 12. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Felejtsd el. Ezt nem fogod tudni elérni. Mellesleg sosem értettem, miért kell olyan utám futni, aki nagy ívben és magasról tojik rád. Ennyire semmire sem tartod magad?
2018. nov. 12. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
" ugy mond rajong", de az élet más!!!!!
2018. nov. 12. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb aduász az, ha teljes mértékben mered önmagad adni neki, mert ha amiatt fog akarni, életed legjobb érzése lesz. A manipulálós dologban egyetértek az előttem szólókkal. Felesleges és teljes mértékben értéktelen sikert szül.
2018. nov. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!