Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangolják egymás ellen a férfit és a nőt?
Figyelt kérdés
Már egész lányka korban azt súlykolják "A férfiakat csak az érdekli"
"Csak a pénzed érdekli"
Ez a két legsúlyosabb, és biztos ebben az ördög keze is benne van. Nagyon sátáni ez, ahogy egymás ellen hangolják a két nemet.
Mikor ébredünk rá erre? S járunk túl az ördögi Ördög sátáni Luciferizmus tervén?
2018. nov. 11. 22:35
11/16 anonim válasza:
7- amúgy igen, abban igazad van, hogy az ilyen sztereotípiák kialakulásánál az ember önbecsülése rengeteget számít. Viszont itt továbbra sem egymás ellen hangolásról van szó- kisgyerekként még biztos sehonnan sem hallja ezeket a szövegeket, tinédzserként meg legfeljebb egy-két jóakarója/barátja inti óva, hogy azért figyeljen oda, nehogy kihasználják, de még akkor sem igazán van jelentősége a pénzügyi dolgoknak. A szex más kérdés, minden tini feje ekörül forog, ott is inkább csak óvatosságra szólítják fel a lányokat, és ott valóban igaz, hogy a legtöbb fiú nem családot és gyereket szeretne 15-16 évesen. De aki erős jellem, az ebből nem von le messzemenő tanulságot, hanem továbblép és kialakít magának egy egészséges életet. Aki gyenge jellem, az így áll hozzá minden kapcsolatához, és akármi miatt is lesz vége, bele fogja látni, hogy emiatt történt.
12/16 A kérdező kommentje:
Ha nem is egymás ellen, vajmi bizalmatlanságot eredményezett a két nem közötti viszonyában.
Mit szedsz?
Amikor a kérdést kiírtam Flectort ittam egy órája.
A vaginát lyuknak,luknak nevezni sértő, ezért írtam juknak.
Köszönöm a valaszokat. Sokat tanultam, de nem eleget e bolygó lényeiről.
2018. nov. 12. 14:48
13/16 A kérdező kommentje:
2018. nov. 12. 15:01
14/16 A kérdező kommentje:
És a hozzászólók élvezkednek.
2018. nov. 12. 15:02
15/16 A kérdező kommentje:
itt a másik ellenhangoló
az első hozzászóló válasza, és 34% hasznosságúra értékelve
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
2018. nov. 12. 19:46
16/16 anonim válasza:
AHOL OTTHON nincs szex ott van máshol ez ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!