Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ellentmondásos az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ellentmondásos az, hogy egy szereteten alapuló párkapcsolatban fel kell mutatni valamit, mintha feltételekkel lehetne csak megszeretni valakit?

Figyelt kérdés
Szeretni valakit nem egyenlő azzal, amit feltud mutatni az életben, mert az nem szeretet.
2018. nov. 11. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az más az, ha valaki felelőtlen életet él, aki alkoholista, drogfüggő, bulizásra veri el az összes pénzét, azt megértem, ha valaki ebből nem kér, de nem ilyen szélsőséges esetekből kéne kiindulni.

Egy átlag emberre gondoltam, aki nem felelőtlen. Ha mondjuk valakinek szimpatikus az az illető és nem él felelőtlen életet csak nem felel meg egy két elvárásnak attól még lehet egy romantikus párkapcsolat köztük. Aki túlságosan ragaszkodik az összes elvárásaihoz szinte listát ír ezekről, ne mondja nekem senki, hogy szereteten alapuló párkapcsolatot keres, mert a szeretet hazugsággá válik. A szeretetnek nincs feltétele ezen kár is lenne vitatkozni.

2018. nov. 11. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Csípi a szememet a cigifüst, van, hogy fáj is, de van, hogy a fejem fáj miatta, illetve általában tüsszögök, a kollégák közül, akikkel egy irodában dolgozom, elsőként érzem meg, ha valaki odakint dohányzik, de az a cigiszag is hasonló hatással van az érzékszerveimre, ami beissza magát a dohányzók bőrébe. Emiatt húznom kellett egy határt, és nekem ez egy feltétel, hogy ne dohányozzon a párom, tehát dohányzóval nem kezdek. Nem érdekel, ki szerint reális vagy irreális, nem tudok dohányzóval együtt élni, egy párkapcsolat meg előbb-utóbb eljut abba a szakaszba.
2018. nov. 11. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"A szeretetnek nincs feltétele ezen kár is lenne vitatkozni."

Ja, biztos, csak sem megkövetelni, sem pedig elvárni nem lehet senkitől, továbbá presszionálni sem érdemes rá senkit, mert ez az érzés vagy jön magától, vagy nem.

2018. nov. 11. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem ellentmondás. Egy párkapcsolatot fenn kell tartani , egy idő után normális esetben közös háztartás van, abba meg bele kell tenni mást is a nagy szereteten, a szép szemeken meg a cukiskodó mosolyon kívül. Itt meg ugye attól, kinek miyen igényei vannak. Én pl. egy léhűtőt nem vagyok hajlandó eltartani élete végéig, még akkor sem, ha ezzel zsarol, hogy "hogy szeretsz te engrm". Nem várok el kacsalábon forgó palotát, de azt igen, hogy legyen rendszeres munkája és tudja kezelni a pénzét.
2018. nov. 13. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!