Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori egy párkapcsolatban? (férfiellenes)
Hogy a férfinek van igaza és elnyomja a nőt.
Mást leszámítva boldogok és szeretik egymást.
Erre van a környezetemben példa. Meg az ellenkezőjére is. (nőnek van igaza a férfinak sosincs)
Fogalmam sincs mennyire gyakori. De ezeknél a kapcsolatoknál már az elején kialakult ez, tehát ők így választották egymást.
Ha a nő hagyja magát úgy kell neki . :)
Ez nem éppen a boldogság receptje,hogy elvagyok nyomva kedves kérdező :P
De ha párodnak jó akkor felőlem :)
Esetleg egyenrangú felek ismered ezt a kifejezést?
De most ez megint miféle kommunikáció utolsó.
Nagyon sok férfi és nő nem visz magával követendő mintákat otthonról különböző okok miatt.
Csonkacsalád, fel nem ismert bántalmazás, szülők részéről beleszarás a családi életbe, akármi.
Meg kell tanulniuk saját kudarcaik vagy segítők révén, hogy milyen helyzeteket ismerjenek fel és lépjenek ki belőle vagy oldják meg.
Miért kell ilyen pikírten válaszolni annak aki bajban van.
5 ös vagyok .
Olyan családból jöttem ahol a nők elvoltak nyomva .
Kislányként megtanultam magam megvédeni, Kiállni az igazamért .Bántalmazást lelki terrort mindent megéltem .
Számomra csakis egyenrangúság létezik.
Van amiben a férfi a jobb elismerem, nem is vitázom, és elfogadom .
Van amiben én .Vagy mi nők.
Nem lehet az,hogy mindig csak a férfinak van igaza .
Egy esetben fogadom el ezt ha az Ágyban Dominál. Na ott lehet igaza :))
Ismét lelehet pontozni, de én vállalom a véleményem, és ki is merem mondani :))
Ettől még ha a nőnek ez jó. éljen egy ilyen kapcsolatban :))
Kedves kerdezo, ha azert tetted fel ezt a kerdest, mert ilyen kapcsolatban elsz, es azt akarod hallani, hogy ez normalis, akkor ki kell abranditsalak, mert nem az. Valahol te is erzed ezt, kulonben nem kerdezned.
Bar nem tudom, mennyire lehet boldognak lenni egy elnyomott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!