Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az miért gáz ha ki szeretném próbálni hogy egy csinos lány lepisiljen? 30éves!
Én szívesen lepisillek, csak vigyázz, kicsit csípni fogja a szemed.
78/L
friss hús lány, akarsz beszélgetni erről a fétisről? dobj egy emailt :)
17:06 harisnyafétises srác vagyok :D
Milyen eszement, aberrált világba jutottunk? Pisiszex, kakiszex, análszex. A nő dugjon vibrátort a pasijába kufirc közben, vagy a pasi a nőnél az egyik a vibrátor a másik lukban. Két pasi egy nővel, egy pasi két nővel. A csajok minimum biszexek legyenek, még jobb, ha leszbikusok. A fiúk ugyanakkor maradnak ilyen-olyan jelzőkkel illetett b.zik.
Kimegy a divatból a hagyományos egy fiú-egy lány szex, úgy hogy az alkatrészek megfelelő helyre kerüljenek? És semmi pisi, kaki? Pedig annak is számtalan variációja van.
Már az lesz hovatovább a szégyellnivaló, ha valaki csupán szerelemből egy tisztességeset szerelmezik az eltérő nemű párjával. És nem tartom prűdnek magam, aki nem ért egyet, nyugodtan lepontozhat.
17:16-szerintem teljesen igazad van.
Persze,az ágyban mindent lehet,amit mind a két ember kíván,de vannak határok.
Mit szeretnél beszélni a harisnyafétisről?:D
Elég izgató combfixben és magassarkúban szexelni,tök mindennapi módon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!