Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy férfi a kutyámra féltékeny, miatta kezdeményez veszekedést?
Figyelt kérdés
Szegénykémmel így is kevesebbet tudok foglalkozni mint ahogy kellene,igaz már 9 éves,többet alszik is,de az illető ledegradálta hogy tartom a kutyám,meg hogy nem is szeretem,meg nem is fontos,meg nem foglalkozok vele,mert azt mondtam,hogy kérek pár percet,mivel csináltam végre a kutyámról egy normális képet,és felraktam fecebookra profilképként.Ez kb. 1 perc volt.Ez miatt elviharzott,és utána mocskolódott,hogy ha van még a kutyámnak 4-5 éve,utána mi lesz,stb.Hát szerintem ez undorító.Szerinte maximálisan vele kellett volna foglalkoznom,mint emberi lény.Hát én meg azt írtam neki erre,hogy kapja be de jó erősen,mert akármit is gondol,nekem a kutyám a legfontosabb,meg az is lesz.Főleg úgy hogy nem dajkálom,stb.,de ha támadják,mindenképpen megvédem,hiszen ő csak egy állat,az emberek hülyeségével szemben nem tud védekezni.Soha nem tutujgattam ezt a kutyát mintha a gyerekem lenne,ugyanúgy beszéltem emberekkel,de nekem ez már sok,hogy egy férfi a kutyámra féltékeny.2018. nov. 9. 22:24
12/19 anonim válasza:
10est jól lepontozták, pedig igaza van. Én nem járnék olyan nővel akinek a kutyája fontosabb mint én. Van egy ilyen kolléganőm, nincs gyerekük és azt mondta ha beteg lenne a kutya és kellene még a családi házukat is eladná az ő és párja feje fölött, csak, hogy legyen pénz a műtétre... Az ilyen éljen csak kutyával.
13/19 anonim válasza:
12es🤣en a pasim adnam el nem a házat...
14/19 anonim válasza:
most miért baj, ha valaki annyira szereti a kutyáját mint a családját? nekem is az egyik legjobb barátom a kutyám. Ettől függetlenül senki nem hülyébb a másiknál... Nem értem miért ne lenne normális az, ha a kutya is családtag...
15/19 A kérdező kommentje:
Na,azért tegyük hozzá nem vagyok fanatikus,tehát nem minden másodpercem a kutyáról szól,sőt nagyon sokszor nem érek rá vele külön foglalkozni,meg játszogatni,de ezt ő már megszokta,össze-vissza dolgozok,ezt is megszokta,de ha hazajövök ,kiengedem,1-2 óra míg kinn vagyunk,közben trécselek a szomszéddal,ő bóklászik,nincsenek itt nagy tutujgatások,pont ezért viszont ki tudok akadni ha valaki kiakad ezen,hogy a kutyám fontosabb.Igen,a kutyám mindenhogyan fontosabb,mert ő él velem már 9 éve,közben volt ilyen-olyan kapcsolatom,de a kutya mindig ott volt,ezen nem fogok vitát nyitni.Egyébként az illető magától kvázi bocsánatot kért,vagyis valami olyasmi volt,de ennek már lőttek.
2018. nov. 11. 19:20
16/19 anonim válasza:
Hát ez túlzás tőle, de nekem az is ijesztő, hogy a kutyád a nyilvános profilképed.
17/19 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy állatbarát csak állatbaráttal jöjjön össze! Mert ők megértik egymást és azt, mennyire fontos tud lenni egy állatka.
40/N
18/19 anonim válasza:
Minden kutyás őrült. Biztos hogy nem járnék olyan emberrel aki csokolgatja a kutyáját meg vele alszik. Annyira beteg. Csomo ismerősöm igy nyomja. Mesélik hogy fingik a kutya amikor szexelnek meg ilyenek. Hat ne haragudj....gusztustalan meg nem bírnak elutazni mert mi lesz a kutyával az egesz életüket hozzájuk igazítják .....ezek ilyen gyerekpotlok vagy nemtudim de biztos hogy nem egészséges. Budosek is.
19/19 anonim válasza:
Allatbarat vagyok amugy de ez too much
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!