Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olyan lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lányokkal, akik ilyen képeket tesznek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Jó, tudom, hogy nem mesztelen képek, és lassan minden 2. lánynak ilyen képei vannak, de nekem olyan negatív kisugárzást áraszt egy ilyen kép. Nem az jut eszembe, hogy párkapolatra vágynak/alkalmasak lennének rá. Tinderen szinte már nem találni olyan lányt, akinek ne lenne a fenekéről kép. Én lennék túl konzervatív? Vagy csak az exemből indulok ki? Én megkérdeztem tőle, miért volt tele ilyen képekkel az instagramja egy ideig? Őszintén válaszolt, hogy ő csak szexelni akart, kiélni magát... Nem is voltunk sokáig együtt.

2018. nov. 7. 16:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Persze, anyudnak odaadom, úgyis mindjárt indul haza.
2018. nov. 7. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:
35%
Ha ilyen képeket látok egy nőről, általában az jut eszembe, hogy üríteni jó lenne egyszer-kétszer, de ilyesmi nem ugrik be, hogy szívesen megismerném egy pohár üditő, vagy egy csésze tea vagy kávé mellett.
2018. nov. 7. 17:02
 13/27 A kérdező kommentje:

Dettó ugyan ez, ha ilyen képekkel van tele egy lánynak a közösségi médiái, szinte semmi késztetésem nincs arra, hogy én érte komolyan teperjek, vagy kapcsolatot akarjak vele.

Aztán ezek vannak a legjobban meglepődve, hogy minden pasinak csak a szex kell, bár annyira nem is bánják az ürítőlyuk szerepét ők sem.

2018. nov. 7. 17:05
 14/27 anonim ***** válasza:
62%
En meg akkor nem tudok egy ferfira ferfikent nezni ha olyan szavakat hasznal mint uritolyuk, vagy csak uriteni jo egy no.
2018. nov. 7. 17:10
 15/27 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom miért kell mindig kárrogni, miért nem lehet simán élvezni az életet. Ha az élet citromot ad,csinálj belőle limonádét.

A bal oldali kerek popsist ráültetném az arcomra, addig a másik szopna, meg becsókolgatá a golyókat is, néha cserélnének, majd kutyapózba áttérnénk, addig a másik a számba tenné a mellét, vagy a lány csiklóját nyalná, sorolhatnám még a fantáziám..

na szted ők nem csinálták már ezt? Nem véletlen a közös szexi fotó.

2018. nov. 7. 17:12
 16/27 anonim ***** válasza:
9%
# 14 ki kérdezte?
2018. nov. 7. 17:12
 17/27 anonim ***** válasza:
66%
#15: Te beteg vagy.
2018. nov. 7. 17:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Simán. Nem biztos, hogy feleségül venném, de járni simán.
2018. nov. 7. 17:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Mivel alapból nem is kezdenék ismerkedésbe ilyen nőkkel, így nem.
2018. nov. 7. 17:47
 20/27 anonim ***** válasza:
#19: Hihetetlenul szanalmas es primitiv vagy😂😂
2018. nov. 7. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!