Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lányokkal, akik ilyen képeket tesznek ki?
Jó, tudom, hogy nem mesztelen képek, és lassan minden 2. lánynak ilyen képei vannak, de nekem olyan negatív kisugárzást áraszt egy ilyen kép. Nem az jut eszembe, hogy párkapolatra vágynak/alkalmasak lennének rá. Tinderen szinte már nem találni olyan lányt, akinek ne lenne a fenekéről kép. Én lennék túl konzervatív? Vagy csak az exemből indulok ki? Én megkérdeztem tőle, miért volt tele ilyen képekkel az instagramja egy ideig? Őszintén válaszolt, hogy ő csak szexelni akart, kiélni magát... Nem is voltunk sokáig együtt.
Dettó ugyan ez, ha ilyen képekkel van tele egy lánynak a közösségi médiái, szinte semmi késztetésem nincs arra, hogy én érte komolyan teperjek, vagy kapcsolatot akarjak vele.
Aztán ezek vannak a legjobban meglepődve, hogy minden pasinak csak a szex kell, bár annyira nem is bánják az ürítőlyuk szerepét ők sem.
Nem tudom miért kell mindig kárrogni, miért nem lehet simán élvezni az életet. Ha az élet citromot ad,csinálj belőle limonádét.
A bal oldali kerek popsist ráültetném az arcomra, addig a másik szopna, meg becsókolgatá a golyókat is, néha cserélnének, majd kutyapózba áttérnénk, addig a másik a számba tenné a mellét, vagy a lány csiklóját nyalná, sorolhatnám még a fantáziám..
na szted ők nem csinálták már ezt? Nem véletlen a közös szexi fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!